2000 model 1.6 8V RXT sahibiyim. VTEC® dediği bilgilere ek olarak
1.6 8v RXT'lerde 4 airbag, klima, Abs, yol bilgisayarı, sis farı, alaşım jant, Elektrikli ve ısıtmalı aynalar standarttır
ayrıca 1,6 8V'ler 80hp değil 90hp'dir.
LPG ile uyum sıkıntısı yoktur. 25 kuruş ort yakar lpg ile. sorunlu araçlar değildir yedek parçası yan sanayisi mevcuttur.
1.4 16V fiyat konusunda yüksek gelirse 1.6 RXT'ler LPG ile kullanıma uygundur donanımı zengindir.
1.6 16V ler sadece tek kapı kasası vardır. Tek kapı sıkıntı olmaz ise ve temizi bulunursa güzel bir tercih olur. Makyajlı kasaları 2002 sonrası az bulunur ve fiyatları biraz overrrate'dir.
Alınacaksa tavsiyem 2002'ye kadar RXT 2002 sonrası ise dynamic, privilage donanımlı olsun motor seçenekleri zaten açıklanmış amaca uygun seçilebilir..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
bendeki 2001 model 1.4 rna idi acaba 8 valfmi? 16 valfmiydi? ama inanılmaz memnundum. zaten aldığımda 34.000 km deydi şimdi 60.000 oldu (8 ayda)
bende şimdi vtec kardeşim çok güzel arşivlik bir döküman olmuş açıklaman eline sağlık yazıcakdım..
son anda konunun tarihini gördüm 2010 ama okudum başdan aşağı bütün açıklamalarını o yüzden bilgi evrenselse zaman mefrumuda yokdur tekrardan güzel açıklama olmuş ellerine sağlık.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)