canlı izlediniz mi bilmiyorum ama süperdi adamın sahneye çıkması
http://www.milliyet.com.tr/seyirci-s...37/default.htm
Arkadaş tamam emeğe saygı ama, 1. olan hatunun şarkısı neydi öyle yaasadece güzellik başka bişe göremedim ben nakarat bile yok hep aynı sözler
Açıkcası üzüldüm böylesi kötü performans'a almanya 1. olduÜlkemiz, manga grubu olsaydı keşke..
![]()
Neyse sağlık olsun, 2. olmakta gurur vericiydi onca kişinin için'de
Tebrik ederim.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
İzleyemedim Eurovision'u şarkılar nasıl onu da bilmiyorum ama 2. olduğumuzu duyunca sevindim açıkçasıTebrikler Manga
![]()
EMC
Eurovision birincisi Almanyanın sevincisağlammış
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Manga 'nın zaten en az 2. olacağı belliydi ve hakettiği sonucu aldığını düşünüyorum. Başarılı bir grubun başarılı bir çalışmasıyla gitmesi Türkiye adına gurur verici.
Teşekkürler Manga!
benim bildiğim bir şey var beyler bu yarışma müttefik devletler yarışmasıdır demekki bu aralar devlet olarak mavi boncuk vermişizki başka devletlere bizi seçmişler geçen sene rusya dedim alayı bize verir vermediler![]()
Ben diger sarkıları dinleyince ilk 3 e kesin gireriz demiştim.. Bu sene rakip bakımından cok sanslıydık bence, adam gibi sarkı yoktu hiç.. Bide adil puanlama yapılsaydı, 1. bile olabilirdik.. Herkes eşine dostuna sactı puanları her zamanki gibi..
Edit: Sevinc fotolarını yeni gördüm, haketmişler canım 1. ligi..![]()
gerçekten helal olsun manga'ya
bu arada seneye kim katılacak acaba hayko cepkin gitse diye haya lediyordum şimdi![]()
Helal olsun.![]()
mangaya teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)