mmustu Nickli Üyeden Alıntı ardaaa bi ........ git annadın sen abi vallahi kaçmaz gelin saat erken
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
param yok
Araba yok gelmedi daha, yoksa gelirdim acıktım da
@premiumparts / www.premiumpartstr.com Premium Brands & Special Cars OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı param yok dert etme sen gel söz ben ısmarlıcam DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Araba yok gelmedi daha, yoksa gelirdim acıktım da abi araba çıkar illa karşı taraftan
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Araba yok gelmedi daha, yoksa gelirdim acıktım da seni varyaaa geçen gece bi yerim şişti bu gece araban olsa bile göndertmem arkadaş
arkadaslar bu kokorec alemdagdamı ?
http://img21.imageshack.us/img21/920/turboacurau.png
halil ağa gidecem demeeeee
integra lsvtec Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar bu kokorec alemdagdamı ? aynen öyle abi ama değer yani gelmeye bence
c.tesi akşamı gitsekmi ne yapsak bu taraftan
ya bi gidin olm geliyom sadeece ben yiyp dönüyom
Auto and Road - www.autoandroad.com https://www.facebook.com/AutoAndRoad/
Dou Nickli Üyeden Alıntı ya bi gidin olm geliyom sadeece ben yiyp dönüyom ahahah ciddi misin
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı aynen öyle abi ama değer yani gelmeye bence ben cekmekoyde oturuyorum bana cok yakın
mmustu Nickli Üyeden Alıntı halil ağa gidecem demeeeee davsanım kokorec nerde ben orda kuzu kokorece gellll:
muştu abi vardır araba illa atlayın gelin valla
Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Serenceeeee Pikolet diiiler dayiiiii Bugün kafamı şişiren Burak al sana kokoreç buluşması pikolet işin sonu ya on numara gece 4de gidip sebzeli götürmek kadar güzeli yok öndende midye
kalabalik olalim diyoruz oyle maksat muhabbet eger kozyatagi civarinda gelirim diyen varsa alabilirim arkama sigar misiniz bilemem ama
BarKing Nickli Üyeden Alıntı Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim
yawww yavızzzzzzz
mmustu Nickli Üyeden Alıntı yawww yavızzzzzzz abi hadi yaa, Yavuz abiyi ara oyun oynuyo
metrobusten de alabilirim karsidan gelenleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları