c4'un jantlari cok kotu olmus bence![]()
Yeni C4 çok başarılı olmuş. Berbat iç dizaynı ve aynı berbatlıktaki direksiyonu tamamen değişmiş.Çok başarılı gerçekten.
içi harika olmuş sonunda sesimizi duydular artık o iğrenç plastik malzemeleri kullanmıyolar. jantlarda biraz sıkıntı var onun dışında güzel olmuş. 2.0 dizelini getirsinler bunun
valla eskisiyle alakası yok fiyatlar ucuk olmazsa dizeli alınabilir günlük binmelik![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkası bildiğin yeni astra ve megane karışımı bişey olmuş. İç tasarım iyiymiş ama![]()
DS3'ü gördükten sonra citroen'e bakışım değişti. görüntü olarak ço başarılı bence ancak fiyatı biraz pahalı geldi.
şaka mı bu ? citroen mi yapmış bunu![]()
Citroën iyi işler yapmaya başladı.C6 ile başlayan değişimde DS'yi tekrar üreterk güzel işler yaptılar.Yeni C3 aynı şekilde güzel oldu.Yeni C4'le de devam ediyorlar.İnsanların yeniden akıllarına girmeye başladılar.Özellikle DS'nin tasarımını çok beğendim ben.
Bu arada yeni C4'te hafiften Subaru Impreza'yı anımsatmadı değil bana..=)
el freninin olması gereken yerdeki o küçük kol nedir? elektronik park freni mi?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Fiyatı aslında pahalı değil.Sonuçta bu araç önceden de üretilen DS serisinin yeni nesli denilebilir.Ayrıca rakipleri de direk Fiat 500,Alfa Romeo MiTo ve Mini Cooper.Onlara bakınca fiyatları normal.Hatta onlara bakmaya bile gerek yok;bugün full Corsa,Fiesta,Punto Evo'da aşağı yukarı o fiyatlara tekabül ediyor.
araç güzel ama evime asla fransız motoru sokmam![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)