Corsa D almayı düşünüyoruz Sport büyük ihtimal ile 4 kapıda olabilir 1.3cdti olucak bu aracın kronik sorunu varmıdır ?arıza yaşıyan falan oldumu veya benzeri durumlar ? orasından burasından ses gelirmibilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Corsa D almayı düşünüyoruz Sport büyük ihtimal ile 4 kapıda olabilir 1.3cdti olucak bu aracın kronik sorunu varmıdır ?arıza yaşıyan falan oldumu veya benzeri durumlar ? orasından burasından ses gelirmibilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Livestrong
fiesta alın derim...
eski corsa d kullanıcısı olarak konuşuyorum...
donanım olarak fiesta daha tatminkar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yol tutuş corsada daha ii ama fiestaya göre eski kasa için konuşuyorum yeni kasa fiesta kullanmadım daha![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
ben bır corsa d kullanıcısı olarak aracı kesınlıkle tavsıye edıyorum dızelıını alarak en karlsıını yaparsınız suana kadar hıcbır sorun yasamadım gayet rahat bır arac
2. Corsa Dyi kullanan biri olarak,gayet memnunum. Orasından burasından ses gelme olayı yok. Dizel olan 90.000'e geldi şu an,gayet sessiz durumda halen. Balata (fren balatalarının cok cabuk bitmesi),emniyet kemerinin geri sarmaması problemleri dışında hatırladığım beni gıcık eden problemleri yok ikisininde.
1.3 CDTİ kendini kanıtlamış motor alıcaksanızda 90 hp 6 ileri olsun
cosmo için lafım yok
fiestadan daha geniştir doğrudur ama işçiliği corsadan daha iyi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
benım aracımda bı tek arkdan bı gıcırtı gelıo arada ama araba kasılıyo herhalde sanırsam servısede gttım hıc bırsey yok dedıler balatadan ses falan gelmıyo
1.3 cdti 90hp'lik modeline sahibim. 65binde şuan. Bir kısmı 17 jantla 55bin km yaylı olarak kullandım aracı toplamda. Hemen her gün şantiyeye gittim geldim jiple girdiğim yollara girdim. Hoş her otomobille giriyorum aynı yollara. 1 kere z rotları değişti aracın başka alt takımdan sorunu olmadı. Bunun yanında parçalarının çoğu G. Punto ile ortak. O yüzden ucuza bulma ihtimalinde çok yüksek. Motor için bişey dememe gerek varmı bilmiyorum. Kasarsan 1200km yapıyor araç 1 depo ile. Sitede bir kaç tane şahidim varMazot filtresi önemli. Yan sanayi alırsan araç yürümüyor, fazla yakıyor. Chipli haliyle Corsa C ile aramı açamıyordum yan sanayi mazot filtresi yüzünden. Şimdi stock yazılımla orjinal filtreyi taktım daha iyi gidiyor
Konsoldaki klima ızgaralarının içi dönmez. Sağ sol ayarı yapamazsın yani çoğunda. Enjektörlerin baş kısımlarından terleme yapar birde her multijet gibi. Önemli birşey değil. Düz boru çekince güzel sonuç veriyor. Irmscher'in güzel parçaları var birde.
kanka az fren yap çabuk bitmesin![]()
45 binde hala değiştirmedimşaka bir yana 45 bin kmdir kullanıyorum aracı sıfır aldım ve bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım... klasik olan tek problemi klima ızgaraları sağa sola dönerken içi dağalıyor ve serviste garantiden değişiyor... başkada bir problemim yok...
ufak arabaları hiç sevmem ama bu corsa bende bıseylerı değiştirdi, maşallah
http://www.techturkey.com/forum/show...=54309&page=12
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)