Dunlop Sport Max

Thread: Dunlop Sport Max

1. Dunlop Sport Max

Murat ELCİK said:
    ben pzero rosso 235/45/17 kullanıyorum..aldıgıma bin pişman oldum.(2 balon yaptı, 6 ayda).çok sert lastik..seke seke gitmeye başladım..ondan öncede dunlop kullandım oda sert lastik..şimdi continantel sport 3 alıcam..bunu çok övüyorlar.bence hiç riske girme direk git conti al..sende rahat et arabanda.

2. Dunlop Sport Max

__FrK__ said:
    Quote Originally Posted by Chatin View Post
    ben ankaradaki çoğu sti da kumho ku 31 (ecsta stp) gördüm. ki lastik testlerinde de durum boyle. bulabilirsen ku 31 niye almayasın?

kanka o daha iyi yanlamak için
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

3. .::EmrE::.'s Avatar

.::EmrE::. said:
    Quote Originally Posted by Murat ELCİK View Post
    ben pzero rosso 235/45/17 kullanıyorum..aldıgıma bin pişman oldum.(2 balon yaptı, 6 ayda).çok sert lastik..seke seke gitmeye başladım..ondan öncede dunlop kullandım oda sert lastik..şimdi continantel sport 3 alıcam..bunu çok övüyorlar.bence hiç riske girme direk git conti al..sende rahat et arabanda.
    PZero daha büyük bir ihtimal ama Contiyi de düşünüyorum.
    Conti Sp3 zaten opc'nin fabrika çıkış lastiği. Aradaki fiyat farkını da baya indirdik , 290 ile 250 , 40 liralık fark Conti'ye değer herhalde.
    OOf ne zor işmiş arkadaş

4. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    bulsakda banada bi cift sf330 alsak
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

5. Dou's Avatar

Dou said:
    Emre gözünü kapa seç birini

En iyi 2 alternatif şu anda.

6. TarikS's Avatar

TarikS said:
    P zero nero fiyati uygunsa al direk

7. Dunlop Sport Max

pasa61 said:
    Bencede P zero uygundur..

8. .::EmrE::.'s Avatar

ARkadaşlar yine birşey soracağım
    Goodyear Eagle F1 Assymetric bu lastiklere göre nasıl?

9. Dunlop Sport Max

-Aydın- said:
    Quote Originally Posted by Dou View Post
    Japon üretimi diye geçen ÇİN üretimi

Çinden dubaiye

Ordan avrupaya şutlanıyor

Bildiğin çakma dunlop oluyor

Orjinali Alman menşeili diye biliyorum.
    Doğrudur dediğim gibi tam bilmiyorum öyle bi muhabbet olduğunu biliyordum sadece doğrusu senin yazdığın sanırım.

10. .::EmrE::.'s Avatar

Yokmu bilgisi olan Goodyear Eagle F-1 Assymetric hkkında? Vereceğimiz paraya değer mi , diğer lastiklere göre biraz pahalı çünkü.

11. Dou's Avatar

Dou said:
    Quote Originally Posted by .::EmrE::. View Post
    Yokmu bilgisi olan Goodyear Eagle F-1 Assymetric hkkında? Vereceğimiz paraya değer mi , diğer lastiklere göre biraz pahalı çünkü.
    Sende renocu oğuzhana döndün ha Laf var icraat yok sürekli bi soru hali

Tüm testlerde 1. oluyo asymmetric valla hangi testte gördüysem mutlaka ya 1. ya 2.

Ama kullanmadım, yorum yapmayayım.

Sen al beğenirsen bende alırım ahaha

12. ruudvan's Avatar

ruudvan said:
    Quote Originally Posted by Murat ELCİK View Post
    kardeş yanlış anlama ama snn kullanımın la alakalı bnce o bnde pırellı pzero nero var gayet memnunum 45 yanak artı gerılmıs durumda gayette konforl bundan once 65 yanak mıchelın kullanıodum cok farkı yok sertlık konusunda evımın altında yıkamacı var gelen fx35 te toureg te 2010 bmw 7.40i de daha dorusu ne kadar luks araba gorduysem hepsınde zero nero vardı...
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

13. Dunlop Sport Max

__FrK__ said:
    sen hala adrenalın almadın mı
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

14. focus musty35's Avatar

focus musty35 said:
    dunlop sport ma den ızmırde 45 takım sattım hepside guclu araclardı hıcbırı kotu yorum yapmadı tavsiye eederım focusla benı ölümden kurtaran lastık

15. Dunlop Sport Max

Xenomorph said:
    F1,Adrenalin,PS2 Kullandım Ama Zero Neroyu Çok Aradım Özellikle Islak Performansı Bence Süperdi...Yada Cidden Benim Kullandığım Lastiklerde Hata Vardı Araba Öyle Bir Yere Yapışıyorduki koniler en sertte 4 cm yay ile esnetiyordu aracı süratli şerit değiştirmelerde

Ben Şahsen Şiddetle P Zero Nero Öneririm Hatta Birinde Var Arkadaşım 215/45/17 4ünü 200 liraya bırakıyor 15bin falan gördü s60t5 de...bilgine

0 Alıncaksa Tanıdık Pirelli Bayiide Var İstersen Yardımcı Olurum Pm'ine Bakar

16. ukku's Avatar

ukku said:
    Dunlop SP Sport Maxx'ın tek kötü yanı çabuk bitiyor.
    Tutuşta sıkıntısı yok..
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

17. Çağrı's Avatar

Çağrı said:

mıchelin energy saver

honda cıvıc aracta orjınal lastık ebatlarında 185/70/14 kullanmak için MICHELIN ENERGY SAVER modelini dusunuyorum kullananlardan lastık hakkında bilgi alabılırmıyım yada onerdıgınız baska markalar varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.