daha egzotik oluyor![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bende bugüne kadar sattığım araçların hepsinde plakasını gizledim. Bundan sonrada gizlerim.
1* Güvenlik
2* Laf olsun die ilanlara bakan adamlar var sırf araç satılıkmı değilmi die bakan bile var.
Not: Sattığım araçların hiçbirinde kaza bela yoktu![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
isteyen istediğini kapatabilir.
Arabanın adresine gelinir, araca zarar verilebilir, mekanik bir parçası çalınabilir, jantları çalınabilir, airbagleri çalınabilir, kullanıcı adı bayansa taciz edilebilir, yukarıda belirtildiği gibi plaka kopyalanıp hırsızlık yapılabilir, araç kopyalanabilir. 5664 mesajla öğrenerek araba bilme olayıyla herkes eksper olduya ona yanıyorum benbi süre önce eline boya ölçüm makinası alan herkes galerici oldu ya onun gibi birşey bu iş.
ARABA INTERNETTEN ALINMAZ. INTERNETTEN BAKILIR. YANINA GIDIP GÖRÜLÜR. SERVISE GÖTÜRÜLÜP BAKTIRILIR ALINIR.
Plakasını açan açar kapayan kapar kimsenin buna müdahale hakkı yoktur. kime ne??
rahmetli dedem verirken kapattırırdı plakayı. babam hala kapattırır. hepsinin kazayla bi ilgisi yok yani. bu devirde güvenleri kalmamış.
ha bide ufak yeğenim babasının arabalarını verirdi hep kendi kapatırdı babası felan denk gelmesin diye![]()
trafikte felan giderken durdurulup satılık olan araç bu mu? kaç para? vs. tarzı muhabbet duymamak için gizliyorum ben
Arkadaşlar konuyla alakası yok ama bende bira içerken gazeteye saranları anlamıyorum.
Kolayı gazeteye saran varmı acaba![]()
İsteyen istediğini yapmakta özgür bunu niye dert ettiniz ki.
Almayı düşündüğünüz aracın plakası kapalıdır , adama mesaj atarsınız plakayı söylemez o zaman ayrı..
benimde corsa'da kapalıydı önceleri tesisat yüzünden .. sonra açtım kapamadım bazı kişilerde resimleri çalıyolar diyo..
Livestrong
piyasaya ikizi çıkıp olaya karışmasın diye bende kapatıyorum satarken , ni,yeti olan arayıp sorar , yetmediyse gelip bakar zaten
mühürsüz plaka çıkartmak 5dk sonuçta
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Sürekli trafikte olan,zaman zamanda agresif kullandığım aracın 3.şahıslara internet ortamında deşifre olabileceğini farzedersek ilandaki bilgilerinizle 7 ceddinizin çetelesini çıkarması an meselesi olacağını düşünüyorum.Bu sebeplede plakamı gizliyorum. Adınıza soyadınıza telefon numaralarınıza oradan sanal ortamda nerelerde takıldığınıza kadar herşeyi bulacaktır.Ben plakamı yazılı olarak sanal ortama bile koymadım koymamda.Kötü niyetli kişiler için süper fırsatlar yaratacak imkanları kendi elinizle önüne sermek kendinizi riske sokmaktan başka birşey olmadığını düşünüyorum.Ayrıca eski aracımın trafik cezası izmir emniyet sitesinde adımla birlikte yayınlandığını gördümde hemen bir yazı yazdım ayrıca da telefon ederek bu bilgileri paylaşmalarının ismimi deşifre ettiğini söyleyerek siteden kaldırmalarını sağladım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)