geçmiş olsun çok
oc tamda kapı kolu gibi salak sacma yerlere atmış donsun bitarafına kaçsın o ayağı
Printable View
geçmiş olsun çok
oc tamda kapı kolu gibi salak sacma yerlere atmış donsun bitarafına kaçsın o ayağı
Derdi neymiş? neden yapmış bunu?
Allah Yardımcın Olsun Ne Diyim...Çekememiştir Yanında Hatun Falan Görünce mq evladı itin dölü..!!!!
Ya Çok Küfür Edicem Banlanıcam Sonra Kardeşim ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN Burda İçim Acıdı Canım Yandı Gece Gece Ya...
Bütün Arabalara Neden Tekme Atıyorsa Pezvenk!!!!!!!
.................................................. .......
..........................................
eski futbolcuymuş. Annesi dedi. Bunlar sokakta kapıcıymış bir apartmanda bu da kapıcının çocuğuymuş.Annesi para verelim dedi. yalvardı da kabul etmedim. bu ilk olayı değilmiş.
Bu da resmi Facebook'tan buldum.
http://img340.imageshack.us/img340/7089/asdxl.jpg
yav....k pez...k nie öle bi *** yemişki.
kardeş bnm bildiğim 500 tl mi 400 mü işte o civarlarda tutarsa hasarsızlıgın gtmıo.
snn arabada aporta işcilgi veboya var cokta bısey tutucagını sanmam..gecmıs olsun.
Fotolarını Detaylı Çek Zaptında Fotokopisini Al Bari Satarken Sıkıntı Çıkmasın...
ya sen ne dıosun kardes kapı sacı degıstırmek ole kolaymı sakın gırme o ıse.
orjınalını duzeltırler snnkınde bısey yok yaklasık 1 ay once on camurlukla kapının bırlesme noktasından jıp geldı carptı park halındekı arabama duzelttıler cıcek gıbıde oldu.
sen duzelttır oralararı dgısme fln olmaz zaten ne kasko degıstırır nede ustan degıselım der..bole daha mantıklı boyansın duzeltılsın cıcek gıbı olur canını sıkma..
cok cok gecmis olsun :( :(
geçmiş olsun auto kinge gidip mini onarım tamiratı olayından yararlanırsanız kasko bozulmaz ama mini onarima girermi girmezmi bi öğrenmek gerekiyor
gecmiş olsun sizden kaynaklanmayan hasarlarda hasarsızlık bozulmaz diye bılıyorum bu olayda tamamen sucsuz durumdasınız madur oldunuz sadece
Auto kingle baya haşır neşiriz bir arkadaşım saolsun :).onun bana dediği mini hasar için kaskodan A4 kağıt boyundan büyük yeri yapmadıkları yada ekstra ücret vs. vs. alarak yapıldıgı ( ekstra bir farkla yapma kısmından tam emin değilim ögrenirim net pazartesi istersen :) )
geçmiş olsun kıvanç üzücü ve sinir bozucu cidden. bu arada tork garajın karşısındaki kaportacıya bir uğra derim. boyasız tamir yapıyor o ve işinde çok iyi. yapıştırma çekme yaparak hallediyor böyle göçükleri. bi uğra fikir ve fiyat al derim. kasko illa auto king i ödeyecek diye birşey yok. en azından parça değişimi, lokal boyası olmamış olur arabanın.
bu aspava hangi aspava orada bulunmayalım
gecmıs olsun derdı neymıs kıvanc neden tekme atmıs