Aracı komple boyaya vericem bu tampon olayından sonra zaten işin tadı tuzu kaçtı artık.
Ön çamurluk ve arka kapıda kafam kadar göçük. Tampon kırıldı, arka tampon zaten çatlaktı önceden biri vurmuştu.
kaçıs yok artık tavan hariç komple boya :D
Printable View
hocam sizin kaskonuz bozulmaz. kasko sizin hasarınızı karşılıyor daha sonra karşı taraftan alıyor parasını.
ayrıca parçaları değiştirmeyin, düzeltilip boyanabilir. şaşmazda irfan oto var, çok büyük bi yer içerde boyanan araçları görünce orda da boyatabilirsiniz :) gidip gösterin, fikir verir yardımcı olurlar.
Aracınızın Kaskodan Yaptırırsanız Hasarsızlık İndiriminiz Bozulacaktır..
Kasko $irketi dava açsa bile hasar kar$ılanmadıkdan sonra gene hasarsızlığınız Bozulacakdır..
Trf den Men olan araçları Kasko hiçbirşekilde karşılamaz..
Kıvo geçmiş olsun aynı olayı bende yaşadım. benim camlara kadar kırdılar :s ben yapanları bulamadığım içi kaskomun hasarsızlık indirimi bozuldu. Sen bulduğun için herhangi bir sıkıntı yaşamazsın büyük geçmiş olsun.
hallederik Aş
ben bu adamı yetiştireyemen anne ve babadan başlıyorum mevzuya çocuğun iç organlarından çıkıyorum.. Böyle tiplerin ağzını yüzünü dağıtmadan da insan rahatlayamıyor malesef.. Geçmiş olsun şanssızlık işte..