cok buyuk gecmıs olsun serefsızın bırı yuızunden yasadıgın sıkıntılara bak ya Allah belasını versın insallah...ıyıkı yakalanmıs yakalanmasa dahada uzucu sınır bozucu olurdu.
cok buyuk gecmıs olsun serefsızın bırı yuızunden yasadıgın sıkıntılara bak ya Allah belasını versın insallah...ıyıkı yakalanmıs yakalanmasa dahada uzucu sınır bozucu olurdu.
geçmiş olsun ankarada cok böle şerefsiz çocugu o bacağını alıp bi tarafına sokmak lazım şerefsizin
Geçmiş Olsun, üzücü bir durum
Benimde sol farın ustundekı K Atatürk ımzası var ve plakam(ATA),
OÇ.'nun birinin bi yerine batmış imzanın hemen yanını kaputu tekmelemiş, göçertmiş..![]()
ya geçmiş olsun kıvanc
o aspavada bende aracı park gorevlısıne vermıstım aracı cektı ara sokaga cıkarırken baska bı araca vurdu bıtane stılo herıfın kapı benım tampon bıdıgın gıttı park gorevlısının ehlıyetı yok v.s v.s kaskodan yaptırdım aracı allaha havale ettım aspavadakı gorevlı kısının umrunda bile olmadı kavga edecektık neredeyse oyuzden oraya gıtmem bı ugursuzluk var orada
Geçen gün aklıma takıldı hazır konu varken sorayım..
Benim araba trafikten men Allah korusun bişey olsa kaskosuda var ama men olduğu için kaskonun karşılamama gibi durumu olur mu?
Dr.Ecu
http://www.cokuksihirbazi.com/
Kesinlikle tavsiye ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)