Evet arkadaşlar çok ağır şekilde yağış oldu ankarada milletin arabası neredeyse pert oldu araçlarınızı kontrol edin özellikle tavanlar delik deşik abartmıyorum yumruk kadar büyüklükte düştü buralara
Printable View
Evet arkadaşlar çok ağır şekilde yağış oldu ankarada milletin arabası neredeyse pert oldu araçlarınızı kontrol edin özellikle tavanlar delik deşik abartmıyorum yumruk kadar büyüklükte düştü buralara
ilgili haber:
http://www.milliyet.com.tr/ankara-da...33/default.htm
mustafa kemal mah.
silah sıkıyorlar sandım :)
apartman havalandırmasının camı patlayp aşaa uçtu yeni kasa corollanın tavan kaput bagaj harita gibi oldu ceviz büyüklüğünde göçükler, ae86 ya hiç bişey olmadı yanyanalardı :D sanırım yıllar geçtikce sac kalitesi düşmüş
ml320 ve e200 çok az göçükler vardı garajda gördüğüm
tüh ya. şehir dışındayım araba açık garajda duruyordu :) olduysada sağlık olsun artık zaten komple boyaya vericektim gelince :D
japonlara kotu olmustur heralde sacları cok ınce cok gecmıs olsun herkese
Çok şükür zor yetiştim ben kapalı yere aldım ..
Valla bariz çökük olmasa bile açık yerde duran arabaların hepsinde ufak kapı çarpması tarzında açılı bakınca gözüken çökmeler hepsinde var diyebilirim arabalarınızı silip kontrol edin.
Dolu başladıktan sonra kimse arabasının yanına bile gidemedi ben böyle bir şey görmedim.Sağanak taş yağdı Allah beterinden korusun.
2 sene önce istanbulda yakalanmıştım kemerburgaz yolunda. o resimdekinin iki katı. arabam daha 73 km deydi ve birden kasko poliçem canlandı gözümde. araç fiorino idi ve birkaç göçük dışında birşey olmamıştı çok şükür. ama yanımdaki arkadaşım ilk defa doluya yakalandığı için çok fena korkmuştu. o günden beri hava nezaman kararsa bende direk garaja atıyorum kara kızımı :)
İncek tarafındaydım babamın arabasıyla. Cam patlıcak sandım bi ara.Göçük yok sanırım bakmadım gerçi.
Oh ulan dedim iyiki kapalıda arabalar. :)
ben etkisi biraz gecince bahceden :D topladım biraz hatıra olarak dolaba koydum resimlerini paylasiyim dedim :D :D
http://img17.imageshack.us/img17/218...f0066qs.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
abartısız ceviz büyüklüğünde yagdı ılk basladıogında kucuktu fındık kadardı arabayı garaja cektım son anda tam gırdım cevız kadar atmaya basladı dısarda kalan aracların kaportalarında nokta nokta ezilmeler oldu gözle görülür biçimde zarar verdi araclara. geçmiş olsun diyelim.
tavanımda 10 tane ufak göçük+sağ arka stop+sağ dikiz aynası!!! günün faturası budur!!!!
etlik'te de çok kötü yağmış.. allahtan o sıra şaşmazdaydım :) şaşmaza leblebi tanesi şeklinde dolu yağdı..
inanılmaz bı dolu yagısı vardı.iş yerındeydım ankamall koçtasda kapıya cıktı okadar kuvvetlı ve buyuk yagdıkı gırısdekı ust camın bı tanesı patladı buzlandı cam allahtan yere dusmedı tedbırını aldık hemen.parkdakı araclar ıptal zaten gozumuzun onunde butun araclara sankı tas atıyolar gbıydı.ben bıde evı zemın ve alt katta olanlara allah yardım etsın dıyorum yagmurda felaket yagdı
tavan harita gibi oldu en az 20 tane ufak gocuk var sol on farim catladi jiptede 2-3 tane gocuk var :(