sabah boluya pikniğe gittim buraları sel götürmüş şaka gibi abant tarafında bişey yoktu gelirken de sadece yağmur vardı buralar rezil olmuş
Printable View
sabah boluya pikniğe gittim buraları sel götürmüş şaka gibi abant tarafında bişey yoktu gelirken de sadece yağmur vardı buralar rezil olmuş
konuştum bikaç yerlede..vakum olmaz küçük göçüklere boya diyolar..
arkadaşlar hepinize büyük geçmiş olsun ya... :(
Hobaa etliğe fena yağmış..Megane haşattır kesin..Arkadaşın Mazda323 tavanı mahvolmuş söylediğine göre..
arabamın kaputu ve tawanı şu an göçmüş durumda ben böle bişi görmedim :(:(:(
auto king ler patlama yaşıycak artık heralde..
kardeşler geçmiş olsun hepinize.En kolayından telafi edilir sorunlardır inşallah.Allah bidaha yaşatmasın
heryeri geçtimde tavan işin içine girince can sıkılıyor :( merak içerisindeyim umarım bende yoktur heryerinde olsunda tavanında olmasın yaa ..
erikden daha büyükdü resmen. tam bastırdığı sıra köpek gezdiriyodum. dolu mu yağdı 15 kişi den dayak mı yedim anlayamadım :D
Geçmiş oLsun Ankaralılara :(
arkadaşlar tavanda 2 tane iz gördüm.bunu nasıl düzeltirler boya vs.olmadan vakumlamı oluyor.düzelmiyorsada sağlık olsun artık.
vakumun büyük geniş göçüklerde etkili olduğunu duydum ufaklarda iyi olmuyormuş..boyada dalgalanma vs oluşuyormuş..o yüzden bana boya diyolar..
boyadan önce macun çekilecek değil mi tavana orayı doldurmak için ?
geçmiş olsun herkese
bugun oglen guneş açınca bende komple nxt yaptım
cıla sırasında yagmur başlayınca garajdan cıkarmadım arabayı
vallla kotu dolu yagmış
perşembe hava güzel olsunda :) ankaradayım inş
cumaya kadar yağışlı görünüyor tahminlerde..
geçmiş olsun ankaradan araba almak sorun olacak:(