ilk hali,
![]()
Melih Zeyli
puma sponsoruydu onun![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Aracı resmen o modifiyenin içinden çekip kurtarmış ve bambaşka bir tarz yansıtmış. Emek var araçta, boş araç değildi..
Edit:
Evet bahsettiğim kişi Melih Zeyli. Aracın buradayken sahibi oydu.
bence güzel mazisi olan bi araba , şuan kimse yaparmı yapmaz ama ozaman görüntüsüyle şimdi mazisiyle güzel..
Türkiye adına konuşucam artık genellikle fiber den uzak duruluyor. Bence böyle örnekler varken neden kendimizi kısıtlıyoruz anlamıyorum.
Zamanında güzeldi , airbrush'lı hali aşmıştı zaten.O halde rahat dolaşabiliyormuydu sokaklarda onu merak ettim.
Turuncu halinde ki jant hala güzel
Pumalı hali güzeldi o zamanlara göre, bu halini hic sevemedim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ilk hali turuncuydu yanlis hatirlamiyorsam ... ustundeki emege bisey diyemem ama yazik ben boyle araba kullanmam .. tabi show car falan stand icin ilgi ceksin herkes gelsin baksin deniyorsa o baska
Bi zamanlar fotolarına bakar bakar dururdum.. Simdi ise cok gözümü yoruyor.. Ama cok cok fazla emek oldugu da kesin..
ilk çıktığında ceple çektiğim resimleri vardı bi buluşmada açıp açıp bakardım çok hoşuma giderdigörmek güzel oldu
nerden nereye![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)