allh allh yayı alınca bıde nalbura ugrayım hemen cıksın ardanyaa puntocu arkdasım senınle aynı yayı kullanıoyroz sanırsam ama gecen alcaktım adam ınanılmaz ucuz fıyat verıı benım arac corsa kutuda punto yazıyodu almadım bu konuda kılım arac corsa ıse corsa yazsın kutuda
:=)
Bir sıkıntı var yalnız bende hortum takıldıktan sonra ses tam anlamıyla gecmesede baya azaldı arka tarafta yuk olmadıgı surece cıddı anlamda ses yok fakar vırajlarda eskısı kadar stabıl degıl arkası yukseldıgı ıcın arac arkadan kayıyor.Buyuk ıhtımalle dızel oldugu ıcın kafa yerde popoda dedıgımden dolayı havada ondan kaynaklı bunu ne sekılde engelleyebılırım kı
corsa d yle bizim yaylar aynı =) bende punto bulamadım 5likte corsa aldım![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Bendede omp var, aynen senın dedıgın gıbı hem puntoya hem corsaya uyuyor 40 mm , takozun zarar görmus olması aracın kafadan yada arkadan bırakmasına sebep olurmu yoksa ses acısından mı dedın?
Hortumu tam olarak nereye sarmak gerekıyor, yapılırken basında degıldım kısa bır ısım vardı dondugumde hortumu takan arkadas nerdeyse komple yayda dönmüş. Sadece üst kısma sarsaydın dedıgımde alt kısımdada yay bırbırıne vuruyordu abi cevabını aldım o an ıcın ses bakımından mantıklı gıbı geldı ama alınan hortumdan mıdır artık yoksa o kadar döne döne dıbıne kadar sardırılmıs olmasındanmıdır arka taraf bariz kalktı nerden baksak 0.8- 1.0 cm kadar.![]()
bencede yükseklik onunla alakalı olmamalı hortum ciddi ince oluyo çünkü 1-2 mm bişeydir yani..ama ses yüksek ihtimal takozlardandır..
yaydan yukselicegini bende sanmiyorum.. kalinligi ne ki ne yukseltsin hele bide ustune yuk binine iyice eziliyor hortum
Şu açıdan diyorum. Kelime tabiri dogrumu bılmıyorum fakat hortum biraz etli öyle kolay ezilecek gibi durmuyordu tabi sıfırdı o zaman nerden baksanız 1 ayı geçti acıkcası lifte alıp bir daha kurcalayacak vakitte olmadı.En yakın zamanda takozlara bakıcam olmadı daha ince bir hortum sardırabılırım alt kısma. Ses geldıgı zaman gıcırtı seklınde gelıyor bu arada.
ben hortumsuz taktım eibachleri zaten 2. el o şekilde almıştım
cuk diye oturdu ne ses nebirşeybaşka servise goturduğumde bile anlamıyorlar zaten 1.5cm falan düşürdü
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)