abi benim şahin bile bana hantal gelmiyor :D :hahaha: 180bg nasl hantal olur ciddem :D ve bu aracı yarış içinmi alıcak alan kişi :) bence çok hoş bi araç senin en başta yazdıklarınada katılıyorm sedanındanda güzel olmus
Printable View
Abi diyorum ya çoğu vatandaş kontak cevirip wrc kasıcak gibi eleştiriyor :D heleki bide alman arabası :hehe:
Saro-Ş evet 520d biraz sakin styla ama 535d denk getirebilrsen bi bak :) dizel m3 gibi bişey valla :D
üst devirleri iyi ama şehiriçi alt devirler gerçekten banada hantal geldi.Kalkışta değil ; kalktıktan belli bi devirden sonra sarıyo araba boost açınca ama öncesi ağır.Ondan inip benim ceratoya binince o bile daha atak gelmişti bana.Belkide dizele alışmış olmanın verdiği düşük devirdeki tork hissi arayışıydı bilemiyorum.Tamamen şahsi görüşüm yani.Ama tipi şekli şemali gerçekten şahane.
yahu 180 hp çoktu bizimkine çıkıp yarışcak hali yok adamın :) hala içimde kaldı bu araba :D
İnsignia alana Sebring alın:)
müdür zevk meselesi diye bişey bilmiyo musun sen ben zaten kaç tane araba kullandım ki 120 beygiri 180 beygiri arayayım, alabildiğim zaman alırım 316 olur 320d olur golf 1.8 olur belki tipo slx olur kim nerden bilebilir canınm ne istiyosa imkanım neyse alır mutlu olurum sen de megane rs le yanımdan füze gibi geçersin aa özgür bu derim korna çalarım selektör yaparım biter gider :)
Kanki mesele gazlama meselesi değil ki sadece , sırf bmw diye 316ya binilmez bence.
Yan komşumuzda var , araba boş+boş yahu bizim megane daha donanımlı yanında emin ol:D
olm tamam zaten ben gece yattığımda yastığıma sarılıp kapak jantlı 316 hayali kuruyorummu dedim mesela en son göz koyduğum bi e90 vardı (sahibinden hayalleri v3456456 :)) baya spor koltuğundan tut sunroofuna otomatik klimasına 17 spor jantına kdr herşeyi varduı önceki msjda anlattığım gibi 55 milyara daha ne alcan mis bence ben binerim yani:) anlaşabildikmi :D
paldur küldür bi araba sert amar. vs gibi ve astra h de çıkan bi çok kronik sorun gibi bu astranın kronik sorunları çıkacak mutlaka çok yeni olduğu için ben almam + çok hantal artık yeter yani bi ayrı nokta ise astra haddiden fazla pahalı 47 bin lria gibi rakamlardan bahsediyolar enjoy için vs.vs.