biraz daha inselerdi olacaktıda vazgeçmişler :( bende çok heveslenmiştim iyi duruyor harbiden.
Printable View
benzin + manuel = 61.700tl cok mantıksız.daha güzel bişeyler cıkar bu rakkama
Sedan'ı bence çok çirkin SW olanıda bir okadar yakışıklı :)
Otelde kullanmıştım oldukça keyifli bir araba. İçi uzay mekiği gibi :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...s-tourer/detay
Fiyatı biraz daha düşük
60 milyar verip 1.6 benzinli manuel araba aliyosaniz bmw bakin e90 olmadi en kotu s40 bakin tekrar :)
60 milyar vermiyorlar zaten 57-58 civarı düşünüyolardı. Bmw e90 alırsak gözden ölürüz :D bu beyaz olmadı zaten fiyatta anlaşamadılar.
mükkemel bir araç
57-58 60 demek iste yav araba bu bi kere aliniyo 3 5 dusunmeyin iyi bisey alin :)
bmwle uğraşabilceğini sanmıyorum :)
biraz önce baktımda 56-57ye 2008 manuel sunrooflu 3.16i alınabilir hakikatten. Bunuda değelendirelim teşekkürler Can tavsiye için.
Okancım çok güzel anlatmışssında en önemli yeri unutmuşsun.
Türkiye'de Station Wagon araba her zaman çok zor satılır. Bunu da alıcak arkadaş unutmasın.
Station Wagon'a tapan bir ailenin ferdi olarak(ben hiç sevmiyorum) Bütün araçlarımızı station wagon aldık.
0Km dünya para verdik. Satmaya kalksak yarısından aza zor satarsın.
Pişman olmak için alabilirsiniz :) 1.6 atmosferik araba almak yapılabilcek ve ülkemizde rastlanan en büyük hatalardan biridir herhalde :) hem çok yakar hem gitmez.. üstüne birde bmwnin çok fazla lüks olmaması kalır (316 lar genelde öyle die söylüyorum) ... 320d olsun 2006 olsun ;)
Gülü seven dikeninie katlanır.
Alacak kişi uzun süre binecekmiş sonuçta. O yüzden verilen paralar göz arda edinilebilir.
Ona bakarsan sende bende arabalara o kadar para harcadık. ama şimdi hepsi birer hiç oldular. O kadar ince düşünmemek lazım. Arabaya yatırdığın para her zaman seni zarara uğratacaktır.
Bu arada gazetede okudum station wagon un dizel 4*4 ü gelecekmiş.
hayatımda ilk kez bir opeli beğeniyorum
çok hoş gerçekten ..
Her yonuyle cok guzel bır araç fakat 180hp bı araba gıbı kesınlıkle gıtmıyor :)
125hp cıvıc 200km hızda 2 boy arkasından gıdıyor :D
Amaç performans olmadıgı ıcın alınır bır araç bence ;)
Eğer vagon isteniyorsa 57-58 civarına 0km dolu bir V50 1.6d alınabilir, memnunda kalınır :)
insignia da 1.6 düz olucak o da gitmiycek bmw yarım saniye daha yavaş olsun en azından bmw ye biniyorum dersin :D bide tabi genelde satılmış 316 lar dandik düz koltuklu manuel klimalı hatta kumaş koltuk jant kapaklısı bile var ama mesela sabahları denk geldiğim bi beyaz 316 var sanırım spor paket M değil, jantları 17 spor koltuk var M pakettekinden, sunroof var otomatik klima falan var 330 dan farkı yok arabanın sadece deli gibi yavaş gidiyo o kadar :D denk gelirse o paralara gayet güzel araba bence