biz bu kupaya katılsak ya grupta sıfır çekerdik ya da kupayı alırdık
Printable View
biz bu kupaya katılsak ya grupta sıfır çekerdik ya da kupayı alırdık
adamın dizi ne yarıldı ya midem kalktı
büyük maç başlıyor herkes ekran başına..
portekiz - brezilya
dün gana uruguay maçınıun uzatmalarını izledim ne maçtı yaw :D
gana bastırdı bastırdı uzatmaların son dakikasnda suarez eliyle topu gol olmasından kurtardı Kırmızıyıda gördü :D gana tur atladı derken penaltıyı kaçırdı gerizekalı :D maç penaltılara gitti uruguay olayı bitirdi ganaya yazık oldu :D ne maçtı be
of sorma abi uruguaya yatırmıştım ben de , gönlüm ganadan yanaydı ama :D o son pozisyon neydi öyle ya şaka gibi
son pozisyon çok iyidi adam kafayla çıkarabileceği topu heycandan :D eliyle çıkardı :D :D :D
ya o değilde tam maç yattı derken üst direkten dışarı çıkan penaltıya ne demeli, hala inanamıyorum :D
salak brezilya ilk yarıda işi bitirecekken laubali oynayıp rakibi küçümsemenin bedelini ağır ödedi.. futbolda laubaliliğe yer yoktur, rakibi zayıf gördün mü acımayacaksın 6 tane atıp delik deşik edeceksin.. ;)
almanyanında ispanyanında kazanması lazım, bana para kazandırsınlar
yıl 1986 meksikadaki dünya kupası, belki daha siz dünyada yoktunuz :D :D
maradona oynuyordu.. finalde almanyayla karşılaştılar..2-0 arjantin öne geçti.. sonra aynı brezilyanın yediği goller gibi iki duran toptan (kornerden) golleri yediler 2-2 oldu.. ulan bi canım sıkılmıştı sanki türkiye yeniliyor.. neyse 86.dk da arjantin bir gol daha salladı da 3-2 yenerek 2. kupasını aldı.. hey gidi günler hey.. 1978 dünya kupasını ise hayal meyal hatırlıyorum Kempes vardı meşhur golcü :) :) 82 yılındaki kupa ise Beleşçi Rossi'nin kupasıydı :D :D dinazor muyum ne :D :D :hahaha:
82 dünya kupası süperdi.. italya gruplardan uyuz uyuz 3 beraberlikle üst tura çıktı.. brezilyada bizim Zico, sokrates gibi deve dişi gibi adamlar vardı.. sen git uyuz italya önce brezilyayı ardından arjantini saf dışı bırak.. sonra da finalde almanyayı 3-1 yenerek kupayı aldı.. kalede dino zoff vardı... siyah beyaz izlemiştik.. avustralyadan kesin dönüş yapan komşumuzun TV sinde ise maçlar renkli idi :D :D
Soner abi formundasın yine 6 ları falan sıralıyorsun :D