Arjantin de rezil oldu anasını satıyım ya... Bu kupayı sanırım almanya alacak.. ispanyayı da eler bu domuzlar :D
Printable View
Arjantin de rezil oldu anasını satıyım ya... Bu kupayı sanırım almanya alacak.. ispanyayı da eler bu domuzlar :D
4 oldu :) ispanya kazansında süper olur
alamanya aldı bee bugün çok güzel oynadılar...
en güzel maçlardan biriydi...
messi tek başına bir yere kadar götürmeye çalışı ama takımda messi dışında adam göremedim yazık oldu :(
almanya kupayı kaldırır....
İspanya _ Uruguay finali olursa güzel olur... Şu uyuz almanların kupayı almasını istemiyorum...
orta saha yok, pres yok... Maradona sanki mahalle maçı yönetiyor... sizin hepiniz ben MESSİ
Deutschland_immer!:icon_tup:
almanya alıcak görünüyor kupayı..
Brezilya nın elenmesine ne kadar sevinmdiysem ( 02 ye kadar her dünya kupasında Brezilya yı tutardım ama bizi 02 deki ilk maçta hakem sayesinde yendiklerinde Rivaldo nun yaptığı çirkefliklerden sonra en kıl olduğum takım Brezilya ) , Arjantin e o kadar üzüldüm.
Kupayı Hollanda alsın biraz değişiklik olsun
bu maradona kadar salak bi teknik adam görmedim.ömer üründül ün dediği gibi iyi futbolcu olmak demek iyi teknik adam olmak değildir.ne kadar sevmesemde üründül ü ağzından doğru bişey duydum :) mesut özil çok iyiydi. almanya ezdi resmen.maç güzeldi bayağı.
ama bu ömer üründül manchester ı mançıstır agüero yu agüera diye teleffuz edince sinirim bozuluyo :D:D
ömer üründül zamanı durduran adam ya.. uykusuz kalınca atacaksın bir üründül kasedi mışıl mışıl uyursun :D :D
aynen :D spiker de diyoki bu almanya bu dünya kupasında diğer almanyalardan daha iyi sonra bi saat diğer almanyalardan olayını toplamaya çalıştı falan.ben zaten hep böyle spikerlerin yorumcuların gaflarını falan yakalamayı seviyorum maç izlerken :D gülmeye yer arıyorum kısacası :D
hatta hazır konusu açılmışken biraz gülelim hoşunuza gider belki.eskilerden duruyor pc de konu açıp paylaşıcam.
Almanya kupaya doğru yaklaşıyor bence.
İspanya maçı sürpriz olmaz inş.
bencede çok disiplinli ve iyi bi takım almanya sistemi falan iyi oturtmuşlar.bu özelliklerde kupayı almaya fazlasıyla yeter.almanya veya hollanda alır . almanya 1 adım daha önde sayılır.
of of of acayip maç var
Ben daha böyle maç görmedim ya :D:D:D
Maç çığrından çıktı 2 dakikalığına :D