gülüm honda sorsan ellibin tane cevap alırsın ama emin ol e30 yada bmw sorunda eraydan daha tatmin edici cevap alamazsın kimseden :)
Printable View
gülüm honda sorsan ellibin tane cevap alırsın ama emin ol e30 yada bmw sorunda eraydan daha tatmin edici cevap alamazsın kimseden :)
e30larda bayagı prim yapmış şimdi baktım fiyatlarınada ooo :)
ya yusuf cool cool gözler kırmpa bana e30 alcagınız falan yok abinin abisinin abisi alıcak diyosun alcağıda meçhul biliyorum geyiğine soruyosun açıyosun konular falan ondan sonra tavır yaptıkmıda tribe giriyosun yorma milleti hadi
niye zoruna gidiyo ki alacak olan adam öz abimden daha çok vakit geçirdiğim birisi alıp almayacağımızda sana kalmadı abi istediğin gibide tavır yap bende koydum bundan sonra tavrımı bugune kadar hep saygıdan abi abi dedik ama bundan sonra adamına göre ;) tamam ABİCİM sağol verdiğin bilgiler ve topic i piç ettiğin için alınca sana bol bol imzalı fotosunu yollarız ;) ;);) ;););););););):cool: :cool: :cool:
Eray kesinlikle sakinleştirici içmiş ;) yada fena gazlamış rahat şekilde takiyor :eek: yoksa bu kadar sakin yazmazdı benim gördüğüm eray :D
yusuf düzgün konuşun bak gülüm burada adamlık vs vs dersen işin şekli değişir
adam konunda bişey yazmadı msn den söylemiş söyleyeceğinide
millet mal sahibinin arkasından atıp tutarken onlara tepki vermiş buda doğal sende fazla üsteleme
mustafa abi tamam haklısında bunlarıda ben yazmadım yani bana gelipte bugune kadar bi yanlışımızı görmeyipte totoş vs kimse diyemedi diyemezde + arabayı alıp almama durumu diye birşey söz konusu değil sahibini ankarada 106 cıların bi çoğu bilir sırf cabrio sevdası için neredeyse hatasız makinayı sattı ve araba aramaya düştük bugune kadar GEYİK YAPMADIM yapmamda msnde söylediklerinide
(20:50) ': http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...l-cabrio/detay
abi
bu makina hakkında bilgn var mı
(20:53) EKEray: arkadaşımın
(20:54) ': nasıldır
alıcıyız abi
bilgi vresene
(20:54) EKEray: iyidir
(20:54) ': kazası falan
(20:54) EKEray: ara sor
olm
alınırmı
dersen
ben alırdım
(20:56) ': fiyatı nası
bu yani aramızda geçen diyalog arayıp sormayı bizde biliriz sadece e30ları bildiği için sorduk adam dese nokta hata yok inanacakmıyız inanmayacagız ama kim bilir pert oldugunu yakın insanlar neyse laf anlatmaya gerek yok daha fazla VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ERAY ABİCİM SAĞOLASIN ALLAHA EMANET OL
tmm qanqiê xD shende allaha êmhânêt oLL xD
cabrio için beklersen 2 haftaya sağ arka ufak kazalı bi 320 lacivert gelicek.
konu içinde; ya millet alıştı araç sorgusu gti,vti sorgusu domat,patlıcan sorgusu:rolleyes:
ilanlarda telefon numaraları yazıyor alacak Delikanlı Kişilikler ustasunı alır araç sahibiyle oturur yer içer araca bakar baktırır düzgünse alır sanki Tr deki bütün araçlar TT nin elinden geçti. bütün geçmişini sadece bu site aracılığı ile öğrenebiliyorsun.
Artık fok balıklarıda sorgulanmıyor:o