demekkı taksıde daha az yazıcak haha![]()
stadın tam arka kısmından girişi var yani şişli evlendirme dairesinin altından geçiyor
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
liseyi 5 sene orda okudum nerdeydi ozamn bu tünel ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Profilo ATL kağıthane![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
dün perpadan cıktım beşitaşa sadece birkaç dakika içinde vardım tünelden çıkınca bir şaşkınlık hali oluyor insanda nerden nereye geldim gibi tüneller evimin altında sayılır muhteşem oldu gerçekten![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Koray şuanda kanal d haberlerde tüneli gösterirken senin araci da gosterdi arkandan cekim yapmislar baya yavas gidiyodun ama insan bi atraksiyon yapar![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
koray 24 saat tüneldemisin başgan![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Aylardır beklenen proje açığa çıktı! Az sonra ana haber bülteninde
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Tünel güzel olmuş dün haberlerde izledim ve top speed video çekenlerde dikkat etsinler kameralar işe başlamış ceza olayı için![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bu nedir arkadaş bütün kanallar peşimde![]()
Yok artık Kanal D, Atv, bu sabah Show Tv hahaah Meşhur oldum![]()
Kanka açıldığının 2. günü ben Tünelde git gel toplam 6 sefer yaptım fena keyifli buz gibi içersi çıkası gelmiyo insanın![]()
Evet videolarımı Ulusal kanallardan izleyebilirsiniz. yuturp ve sitritfayır gibi ucuz sitelere video vermiyorum![]()
Tünel'in anahtarı bende artık![]()
Aynen henüz çok taze ibret olsun diye saplarlar ne kadar ceza varsa![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)