rover alınır ama yedek parçası sorun
alfa 75 dede aynı sorun var listede yok ama
yedek parçası varsa volvo
yoksa en mantıklı merso
rover alınır ama yedek parçası sorun
alfa 75 dede aynı sorun var listede yok ama
yedek parçası varsa volvo
yoksa en mantıklı merso
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
peki fabrika çıkışı 200+ olan bu araçların kaçı o gücü verecek kondisyonda![]()
Proje için bile olsa şu söz çok hoşuma gider: Ucuz alacak kadar zengin değilim. Nispeten baz fiyatı ucuz sayılabilecek araçlara bile proje için harcanan paralara bakarsanız demek istediğim daha iyi anlaşılır.Maalesef ucuza kaçılarak karşılaşılan sorunları da duyuyoruz.
İnsanlar tavsiye verirken kendi tecrübelerine dayanarak veriyorlar, yani hızlı araç geçmişi olan biri ona göre tavsiye veriyor, genellikle de 10 liraya çok mantıklı olmadığı söylenmiş ama o geçmişe sahip olmayan birinin hevesini de çok iyi anlıyorum, sonuçta bir yerden başlamak lazım.Bu ekonomi de araba almak iş kurmak gibi oldu artık, mümkün olduğu kadar ileriyi planlamak ve doğru yerde doğru riski almak lazım.
![]()
bu araçlar yat gibidir..bir aldığınızda sevinirsiniz birde sattığınızda![]()
yazdıgın arabaların alayı tüple bile 0.6 yakmazsa adımı degiştiririm![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bundan 1 yıl kadar once aldım aracımı.sitede ki bir çok kişi bilir mazda 323 gtr.güzel rakama aldım.bende alırken bır cok kısı parça vs ıle ılgılı ve daha bır cok seyle ılgılı sey soyledı.su an yazılanların cogunu yasıyorum.ornegın benzın gıbıo kdr yuksek benzın paraları vs harcamasamda parcalarını zor da olsa buluorum ve var aslında.bu ıs tamamen bır tutku.bana ıı cesaret demıslerdı bır cok arkadas sıteden.bu ıs cesaretten cok tutku.kafanın bıldıgı gıbı al bence ama bır o kdr da para hazır da olsun sadece
![]()
Bencede e28 5.35 linkteki e21 yada e34 5.25 falan alınabilr
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
O iyidir, bu kötüdür demek zor.
Şans işi birazda, kimisi düzgün arabasına sıkışıp, ihtiyaçtan yada değiştirmek amaçlı satar, kimisi başına bela arabasını elinden çıksın diye satar.
Bu hususta dikkatli olmak gerekiyor doğal olarak, çünkü genellikle otomobile para bağlamanın amacı A noktasından B noktasına ulaşmaktır. Ulaşım şekli yada hızı sahibine kalmışBu yolun belli noktalarında arızalar yüzünden ara vermek, çekicilerle ve temircilerle çok fazla görüşmek kimse istemez...
Bunlar dışında olası arıza ve olası ufak çaplı kazalarda oluşabilecekl hasarların maliyetleri, sizin finansal gücünüz ve parça temini önemlidir. Peryodik bakım parçalarının bulunması, yürüyen aksamdaki eskimelerde bu organların fiyatları yada bulunabilirliği de dikkate alınmalıdır.
Bence bunlar önemlidir, bu noktalarda yaşadığınız şehir vs gibi etkenleride göz onunda bulundurmalısınız.
Bence bu uykudan bir an once uyanin da ruya son bulsun , yanlis anlamayin !
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Çok merak ettim hayatında kaç tane Alfa 75'in oldu hocam? Parça sıkıntısı yaşadın mı?
Daha dün termostat, debriyaj, brembo frenlerin balataları , eksantrikleri (fincanları ile birlikte) değişti, hepsini de buldum da, acaba ben mi şanslıyım, yoksa piyasada bilinen "Alfanın parçası pahalıdır ve bulunmaz" düşüncesine mi kapıldın?
Sana en ekstrem örneği vereyim, 166 2.5 v6 için otomatik şanzuman almamız gerekti, sadece 10 dakika içinde bulduk, hemde çok ucuza bulduk.
o rover yokmu ala admaın ailesini yıkar bea![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)