Arkadaşlar tavsiyeleriniz için saolun arkadaşın sıradışı bişeler yapmak istendiği için yollarda yeterince b16 swap civic görüyoruz ama bu araçların örnekleri çok az. Belki ilerde düşünen arkadaşlara örnek teşkil ederiz![]()
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için saolun arkadaşın sıradışı bişeler yapmak istendiği için yollarda yeterince b16 swap civic görüyoruz ama bu araçların örnekleri çok az. Belki ilerde düşünen arkadaşlara örnek teşkil ederiz![]()
200hp + bunlardan paraya alacagın hangisi o beygiri verecek ? kaç d,şi kalmıştır allah bilir
bence mantıklı dusun derım ılerıye yonelık bırseylerde bakabılırısn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bence tam alınması gerek araç bu !!! Bu aracın meraklısı kaçırmaz bence muhtemelen gözlerden kaçmış bir araç.. Halen bu paralara araç arıyorsanız kaçırmayın derim
Lancia Delta HF 1.6 Turbo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lt-canav/detay
C M G
Bu lancia deltaya 2 sene önce baktım ben. 4 çeker değil önden çeker ve 1.6 turbo 8v makinesi var. 5 liraya alınırsa işe yarar, bunun yerine alfa 155 q4 alsın daha iyi.
Önerileri için herkese teşekkürler arkadaşlar. Sonunda temiz bir E34 535i bulmayı başardıkYakında proje kısmına geçilecek. Umarım resimlerini paylaşmak nasip olur
![]()
10 bin tl seviyesinde temiz e34 535i buldunuz
valla çok şanslısınız
aklınızda bu motorlar ilgili soru falan varsa memnuniyetle yardımcı oluruz![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cahil tuningmiyiz biz arkadaşım
dukkanın alt katı biliosun, google gelse kendi kaybolur![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
rover 220 kullanıcısı olarak bulamadığınız her türlü parça hemen temin edilir.
Öyle bir şey yok. yetişemediğiniz araçları kötülemeyin.
asıl çöp 155 Q4 dür. 2 yıl kullandım. Volvonun parça fiyatlarınada dikkatinizi çekerim
Arabaların üreticileri olması 15 yıllık modele parça üretmesi anlamına gelmiyor.
Binmediğiniz kullanmadığınız arabaları kulaktan dolma hikayelerle yerin dibine sokmayalım lütfen
Hocam volvoyu kötülemedim. Rovera parçası yok diyip 850 ye yöneltenler için yazdım o yazıyı.
İşyerimden bir abimize 6 ay önce aldık 15 bine 850T. servis bakımlı. sonra çok uğraştık odur mevzu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)