User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
104 sonuçtan 96 ile 104 arası

Konu: 30/1b trafik cezası hakkında bilgisi olan!!!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni gördüm yazını konu uzamasın diye diğerlerine cvp vermeyip sadece şu bold kısma cvp veriyim

gene boş konuşmuşsun sana her lafımda boş konuşuyosun uzun uzun yazıyosun ama çok boş laflar diyorum demekki sıkıntımı her lafta dile getiriyorum bu kuyruk acısı değil bende bu forumdayım istemedende olsa bu boş yazılarını okudugum için rahatsız oluyorum ve söliyorum zoruna gidiyo seninde işte şakşakçılara alışmışsın ya bidaha tekrarlamazsın artık bastıra bastıra söliyorum işte BANA GÖRE ÇOK BOŞ KONUŞUYOSUN
    Sana söylenmemiş, senin adın geçmemiş konulara atlayarak sen de ne kadar dolu olduğunu gösteriyorsun.

Rahatsız olabiliyorsan yapacağım bir şey yok, keza zerre de umrumda değil. Ben canımın istediği uzunlukta yazmaya devam edicem. Varsa rahatsızlığın moderasyon orada, belirt derdini engellesinler uzun ve (sence) boş yazmamı. Sonuç olarak bende bastıra bastıra bir kez daha söylüyorum, kaale almadığım boş olduğunu düşündüğüm birinin yorumlarımı değerlendirmesi suya yazdığı yazıdan öte olmaz.

heee eskilerdenmi tmm ozaman çok dolu konuşuyo ya tayfun bi sie go pls benım kişiliği vs ile bi problemim yok bazı konularda çok fazla abartıyo kendini göklerde görüyo sanırım ondan bende içimden geleni yazıyorum yapacah bişi yok hakaret etmiyorum sonuçta ama adam bak kuyruk acınmı var diyo napiyim şimdi
    İstersem kendimi en mükemmel zat, en ulu insan, en bilgili adam olarak görürüm. Doğrudur, yanlıştır, ukalacadır. Kime ne bundan? Ya da böyle görmemi ( varsayalım öyle görüyorum ) kim nasıl engelleyebilir. Kuyruk acınmı var derim gayet doğal olarak. 3-4 defadır adının geçmediği yerlerde tabir-i caizse saldırırsan insan sorar sıkıntı nedir diye..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heee eskilerdenmi tmm ozaman çok dolu konuşuyo ya tayfun bi sie go pls benım kişiliği vs ile bi problemim yok bazı konularda çok fazla abartıyo kendini göklerde görüyo sanırım ondan bende içimden geleni yazıyorum yapacah bişi yok hakaret etmiyorum sonuçta ama adam bak kuyruk acınmı var diyo napiyim şimdi
    Ne alakası var lan arap adam kendini o şekilde ifade etmeye alışmış 1 postun alırı neyse 1000 harfmi adam doldurup yazıyor.

Yapıcı olmak iyidir gerçi bende bazen sıçıyorum sana söylediğime bakma yani biz arkadaşız birbirimizi kollayacağız tabiki her zaman.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse bişey demiyorum uzatmıyorum
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi konu sapmasın birbirinizi kırmayın bende p.tesi 30/1b ve 23 den ceza yedim ama sistemde hiçbirşey gözükmüyor ne ceza nede araçla ilgili birşey ne yapmalıyım en iyisi hiç kurcalamamak mı?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi konu sapmasın birbirinizi kırmayın bende p.tesi 30/1b ve 23 den ceza yedim ama sistemde hiçbirşey gözükmüyor ne ceza nede araçla ilgili birşey ne yapmalıyım en iyisi hiç kurcalamamak mı?
    An itibarı ile görünmese de ileride çıkabilir. Benzer bir olayı geçtiğimiz gün yaşadım;

Eve EDS'den ceza gelmiş. Ödemeye bankaya gittim. Banka, sistemde 2006 senesinden kalan bir borcumuz olduğu bu borcu ödemeden yeni gelmiş cezayı alamayacağını belirtti. Ödemek istediğimi söylediğimde ise alamayacağını, vergi dairesine gitmem gerektiğini belirtti.

1-2 gün sonra vergi dairesine gittim. İlk başta 2009 senesinde muayeneye girip temiz kağıdı aldığımı, önceden bir cezamın olamayacağını belirttim. Vergi memuru temiz kağıdı veya sistemde görünmemenin bir anlam ifade etmediğini, cezaların toplu olarak sisteme girildiğini ve o an görülmüyor ise ceza varsa ileriki dönemde girilebileceğini ( burası senin soruna bir cevap olabilir ) belirtti. Sonrasında ise 2006 senesindeki cezanın 2007 de bana tebliğ edildiğini, benim de bu cezayı ödediğimi söyledi. Ödedi isem neden bankanın bu tarz bir sorun çıkardığını sorduğumda gecikmelerin yaşanabileceğini normal olduğunu belirtti.

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen 30/1b den ben de ceza yedim (geçen dediğim 3 ay önce).
    eksoz film ve önde plaka olmamasından. 130tl

hiç bişey yapmadım arabaya. o durumdan 20 25 gün sonra çevirmede durduruldum. yine plaka yok yine film yine eksoz. sorgulattılar 30/1b den cezan var dediler. evet dedm. sökmemişsin dediler evet dedim. bi memur geldi cam filminin birini söktü tamam devam et dedi bağlanma men filan olmadı? memurların boşluğuna mı geldi??
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen 30/1b den ben de ceza yedim (geçen dediğim 3 ay önce).
    eksoz film ve önde plaka olmamasından. 130tl

hiç bişey yapmadım arabaya. o durumdan 20 25 gün sonra çevirmede durduruldum. yine plaka yok yine film yine eksoz. sorgulattılar 30/1b den cezan var dediler. evet dedm. sökmemişsin dediler evet dedim. bi memur geldi cam filminin birini söktü tamam devam et dedi bağlanma men filan olmadı? memurların boşluğuna mı geldi??
    bana film ve plakadan 192 kestiler benim işte bir gariplik var ama ne??

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana film ve plakadan 192 kestiler benim işte bir gariplik var ama ne??
    memurlar da sapıttı. kime ne kitledilerse

geçen sene ben filmden 130 lira ceza yedim 2 gün sonra bi arkadaş 61 yedi. çözemedim. çözmeye de uğraşmadım. ödenmeyi bekleyen 3 cezam var en yenisi 3 aylık

bu arada ceza en en fazla 2 katına gelip sabit kalıyor diye duydum aslı astarı var mı??
    yani 30 lira yesem en fazla 60 liraya gelip öyle kalıyor mu?
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memurlar da sapıttı. kime ne kitledilerse

geçen sene ben filmden 130 lira ceza yedim 2 gün sonra bi arkadaş 61 yedi. çözemedim. çözmeye de uğraşmadım. ödenmeyi bekleyen 3 cezam var en yenisi 3 aylık

bu arada ceza en en fazla 2 katına gelip sabit kalıyor diye duydum aslı astarı var mı??
    yani 30 lira yesem en fazla 60 liraya gelip öyle kalıyor mu?
    bende öyle zannediyordum 2 katına çıkıp kalıyor diye ama değilmiş muayne için gittiğimde cezalar ödenmeden olmaz dediler 92 tl lik ceza 290 tl olmuş aman diyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)