Hangi doğru el araçlar resmen apaçiyim diğe bağırıyor:D En güzel BMW orjinal BMW dir:D
Printable View
İşte Almanlar doğru ellerde :D :D
Shop'a bittim karın tokluğuna çalışırım ben burda :D Bol bol orda yatan BBS Gold'u siler parlatırım :D :D :D
Süperler Süper :D
takata green Z4 ezdi :D
Ya bırak Japonya fln değildir:p
Japonlar baktı modda japanın sonu geldi, almandan ötedeler.bence rekabet ortamı için geride kalmışaları hazırlıyorlar:D
puhaaa :D:D
mekan sütüdyo güzellik merkezi gibi bunların içine bizim japan gençlik görüntü olarak ince kıyım pek yakışcaklarını sanmam ama adamların hepsi pilot hakkını verirler ,görüntü olarak bizim hafif tempo göbekli kolları kıllı güzel turkish kebap larım daha yakışır bence BMW nin içine .
japon el atmasa bu germanlarda adam olmayacaktı işte....:D
çok apaçhi işi olmuş o renkler ne yavöyle
body kitler fian güzelde
ağlamak istiyorum para var huzur var zevk var emek var artık daha rahat parça bulacak bmw ler bakarsınız MUGEN BMW ler görürüz :)
japonlar kuş serilerinede el atsın artık
Renkler gayet apaçi işi parçalarla alakası ne ki:D 3 serisi e92 ye öyle arka kanat koymakta ne demek ya:D
Ama güzel bi noktaya değindin diyolarya japon eli değmiş diğe alakası yok parçalar alman evet sadece dış görünüşe kasmış japonlar ama becerememiş eminim türklerden biri yapsa bunları "Katil ruhlu" ilan edilirdi:D Ama ne bu japon özentiliği anlamadım:D Japonlar ne yaparsa süper diyorlar:) Japonlar kamera yapsın:D Eminim bizim Türkler daha iyisini yapar ve yapacakta ne zaman yapacak parçalar adam gibi makul fiyata geldiği zaman yapacak.
Mükemmel bir mekan, keşke TR'de olsa ama bu sefer kıymetı bilinmez :o
dışarda bi e30 emüç duruyor..
aman japonlar elini çeksin bemuşlardan bence çok çikinler ööö :p
egzozlar çıkartmalar.. japon arabasımı bu :hehe: aynı yarış arabasımı bu gibi oldu:)
almanlar yürütememiş, japonlar çekilin ordan bişeyi beceremiyonuz demiş el koymuş bmw lere :D :hahaha:
Mekan mükemmelmiş ya.. :)
Çekik gözlüler hiç doğru yoldan çıkmıyorlar ki herşeyin doğrusunu yapıyorlar :D