İşte Almanlar doğru ellerde![]()
![]()
Shop'a bittim karın tokluğuna çalışırım ben burdaBol bol orda yatan BBS Gold'u siler parlatırım
![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Ya bırak Japonya fln değildir
Japonlar baktı modda japanın sonu geldi, almandan ötedeler.bence rekabet ortamı için geride kalmışaları hazırlıyorlar![]()
puhaaa
mekan sütüdyo güzellik merkezi gibi bunların içine bizim japan gençlik görüntü olarak ince kıyım pek yakışcaklarını sanmam ama adamların hepsi pilot hakkını verirler ,görüntü olarak bizim hafif tempo göbekli kolları kıllı güzel turkish kebap larım daha yakışır bence BMW nin içine .
japon el atmasa bu germanlarda adam olmayacaktı işte....![]()
çok apaçhi işi olmuş o renkler ne yavöyle
body kitler fian güzelde
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Renkler gayet apaçi işi parçalarla alakası ne ki3 serisi e92 ye öyle arka kanat koymakta ne demek ya
![]()
Ama güzel bi noktaya değindin diyolarya japon eli değmiş diğe alakası yok parçalar alman evet sadece dış görünüşe kasmış japonlar ama becerememiş eminim türklerden biri yapsa bunları "Katil ruhlu" ilan edilirdiAma ne bu japon özentiliği anlamadım
Japonlar ne yaparsa süper diyorlar
Japonlar kamera yapsın
Eminim bizim Türkler daha iyisini yapar ve yapacakta ne zaman yapacak parçalar adam gibi makul fiyata geldiği zaman yapacak.
almanlar yürütememiş, japonlar çekilin ordan bişeyi beceremiyonuz demiş el koymuş bmw lere![]()
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)