Öyle adamda zor bulunur
bazen TR ye inişte kontrol edicekleri tutabiliyor
keza İngiltere ye iniştede aynı durum söz konusu
açıklama yapmak zor olabilir öyle bi durumda
nurnburgring'e giden 2 araba var, pazar gunu donecekler, onlara ulastirabilirseniz bagajda getirirler sanirim![]()
valla ben her seferinde buldum sorun olmadı. Gerçi son 2 seferdir otobüsle yolluyorum o daha iyi oluyor![]()
royal maıl bıldıgım kadarıyla ıngılterenın ptt sı.benım bugune kadar 1 tane malım takıldı oda almanyadan gelen bı egzoz manıfolduydu.tamamen satıcının salaklıgı yuzunden ve marmarıs gumrugunun bılgısızlıgınden takıldı oda.royal maılle takılacagını pek sanmıyorum.ben 200eu'ya yakın degerde bır mal ıcın 120tl gıbı bı para verıp gumrukten cıkarmıstım ama dedıgım gıbı satıcının da kabahatı vardı.sen bence royal maıl ıle yollattır omere.
gönderiye sample material yada ,as per sample gibi bir ibare ekleyin,ayrıca kutunun üzerinede ticari değildir diyin ,faturayı 100$ ın altında gösterin direk geçer eline ulaşır..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
hahahhahaha
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben ingiltereden alısveris yapıyorum Royal mail ile geliyor malzemeler simdiye kadar 15 pound dan daha fazla kargo ucreti odemedim bilgine emrecim...
emre bende headers aldım ingiltereden ablamın evınde duruyo o geldıgınde getırecek sen oradan o sekılde alırsan banada haber et bende kargolatayım
royal mail ile bircok malzeme getirttim her seferinde 3. iş gununde kapıma geldi. Ancak royal mail 5kg sınırı var. 5kg ustu parcel force ile geliyor
supersprınt aldım ıkıncı el yanında gelırken getırınce ınsallah problem cıkmaz ben cdr 500 ırmscher pedal krom kapı kolları v.s aldım aldıkca gonderııyorum nası gelecek hala dusunmekteyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)