User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Dyno Okuma

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem ustan vardı neden o test merkezine götürdün anlamdım ben daha hiç tork eğrisine bakarak araba almadım ben ve arkadaşa kızma hak veriyorum ayrıca bu devirde dizel fiesta almak cesaret ister genelde şirket arabası oluyorlar o bakımdan, araba bulmak zor iş allah kolaylık versin.
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

caglarcb
    Misafir
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sinirlisin anlaşılan sıcaklardan olsa gerek biraz sakin. eğriyi koyarsan ona göre yorumda yapılabilir. 2. dediğini (fikri ve bilgisi olan adam) fabrika değerlerini yanyana koyarak sende bakabilirsin.
    Dyno sonucunda çıkan hangi değere önem verip neyle neyi karşılaştıracağımı bilmediğimden olabilirmi? Zaten konunun amacıda o. Bilseydim açmazdım hocam.

Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen Allahtan araç modifiye edipte Dyno'ya çıkarmamışssın..yoksa o Dyno makinesini dinamitle uçururdun niye doğru sonucu vermedi diye
    Evet, haklısın abi.

D.N: İzin verirsen imzamda kullanıcam bu postunu hocam.

Alıntı recepserkan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem ustan vardı neden o test merkezine götürdün anlamdım ben daha hiç tork eğrisine bakarak araba almadım ben ve arkadaşa kızma hak veriyorum ayrıca bu devirde dizel fiesta almak cesaret ister genelde şirket arabası oluyorlar o bakımdan, araba bulmak zor iş allah kolaylık versin.
    Üstad ben izmirdeyim, baktırıdığımız araç ankarada. Tanıdık vasıtasıyla baktırdık araca sonuçları bize faxladılar. Anlayışın için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jsrcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dyno sonucunda çıkan hangi değere önem verip neyle neyi karşılaştıracağımı bilmediğimden olabilirmi? Zaten konunun amacıda o. Bilseydim açmazdım hocam.

Evet, haklısın abi.

Üstad ben izmirdeyim, baktırıdığımız araç ankarada. Tanıdık vasıtasıyla baktırdık araca sonuçları bize faxladılar. Anlayışın için teşekkürler.
    sanrım dediğiniz yer plaka bastırlan yerin yanında olan yer tahmin ettiğim yerse ve ben onların dyno verilerine güvenmem orda arabaya en fazla 10dk bakarlar ben ce daha iyi bi ustaya baktırsaydınız daha objektif olurdu
    su akar yolunu bulur...

caglarcb
    Misafir
    Alıntı recepserkan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanrım dediğiniz yer plaka bastırlan yerin yanında olan yer tahmin ettiğim yerse ve ben onların dyno verilerine güvenmem orda arabaya en fazla 10dk bakarlar ben ce daha iyi bi ustaya baktırsaydınız daha objektif olurdu
    hiçbir fikrim yok, ankarayı hiç bilmem; pederin ağzına bakarak yola çıktık. ***** farklı şehirlerden araç almak kadar, experinede güvenmek zor. Nasip değilmiş diyip geçiyoruz..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbir fikrim yok, ankarayı hiç bilmem; pederin ağzına bakarak yola çıktık. ***** farklı şehirlerden araç almak kadar, experinede güvenmek zor. Nasip değilmiş diyip geçiyoruz..
    Sen bu mantaliteyle araç alamazsın yukarıdan aşağı yazanların hepsi doğru yazmış. Bir belki o araç çok iyi bir araç ama ölçüm yapılan yer yanlış ölçmüş sağlıklı değil.

İki; bunu sana anlatmaya calışmışlar milleti terslemişin madem kimsenin dediğini takmayacaksın neden buraya konu açıyorsun.

caglarcb
    Misafir
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bu mantaliteyle araç alamazsın yukarıdan aşağı yazanların hepsi doğru yazmış. Bir belki o araç çok iyi bir araç ama ölçüm yapılan yer yanlış ölçmüş sağlıklı değil.

İki; bunu sana anlatmaya calışmışlar milleti terslemişin madem kimsenin dediğini takmayacaksın neden buraya konu açıyorsun.
    Git gide yanlış anlaşılıyor. Konuyu baştan sona okursanız anlarsınız. Böyle yorumlara gerek yok, konu kapandı. Ben baba parasıyla araba almıyorum kusura bakma. Güvencem yok arkamda, didikleyip almak zorundayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Git gide yanlış anlaşılıyor. Konuyu baştan sona okursanız anlarsınız. Böyle yorumlara gerek yok, konu kapandı. Ben baba parasıyla araba almıyorum kusura bakma. Güvencem yok arkamda, didikleyip almak zorundayım.
    Buradakilerin çoğu baba parasıyla araba almıyor. İşte en ayar olduğun cümleyi kullandın. Didikleme demiyoruz hem bişey soruyorsun hemde söyleneni tersliyorsun diyoruz. Ha birde 10 - 15 milyar para biriktiripte artiz artiz biz baba parasıyla araba almıyoruz gibi laflar etme burada.

Forumda alın teriyle kazanıp 200 milyarlık arabalara binenlerde var kime bu artizliğin kim baba parasıyla araba alıyor söylede öğrenelim.

caglarcb
    Misafir
    Buradakilerin çoğu baba parasıyla araba almıyor. İşte en ayar olduğun cümleyi kullandın. Didikleme demiyoruz hem bişey soruyorsun hemde söyleneni tersliyorsun diyoruz. Ha birde 10 - 15 milyar para biriktiripte artiz artiz biz baba parasıyla araba almıyoruz gibi laflar etme burada.

Forumda alın teriyle kazanıp 200 milyarlık arabalara binenlerde var kime bu artizliğin kim baba parasıyla araba alıyor söylede öğrenelim.
    Artiz? Artiz ne arar techte? diyerek espirili bi şekilde gireyim cümleye. Büyüğümsün bişey demek gelmiyor içimden, konuya yorumun olmamış tartışmaya gitmesini istemiyorum. Bahsettiğiniz rakamların(10-15) biraz üstünde de olsa yaptım kendi çapımda birşeyler. Bu Türkiye şartlarında 200 milyarlık araca binipte alın teriyle kazandımda aldım deyip, doğru söyliyen adam bir elin parmaklarını geçmez. Forumu işin içine katmak yersiz. 21 yaşındayım bu yaşta, kendi akranlarım için söz konusu ise(büyüğü, küçüğü ayrı) çok şükür hemen hemen her tipte insan tanıdım, gördüm. Univi kazanır, liseyi bitirir, master yapar vs.. Babası alır altına 2010 model aracını, e elemanda eşşek değil 1-2 atmıştır kenarı takar jantını, bass'ını kralım havasında takılır. Gerek yok bunlara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin için avatar yaptım Neyse hayırlısı ile alırsın inş arabanı.

caglarcb
    Misafir
    Yakışmış sana. İlk defa araba almıyorum. Sağol iyi dileklerin için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoy şey yazardım yazardımda kendimi gerdiğime değmez adım gibi biliyorum o yüzden yazmıyorum.
    ama 2 cümle edicem
    o dynoda ben aracımı cıkardım sırf nasıl diye
    araç insigna 1.6turbo yani fabrika cıkısı 180 hp olan araç
    ve ben 1200 km de cıkardım yağ değişimini yaptıktan sonra

o senin adını bile bilmediğin ama bizim artık sahipleriyle akraba olduğumuz dynolar da insigna 125 hp gibi bişey cıktı
    sana diyorumkii nerde cıktı? sen senin tabirinle 'ARTİZ' lik yapıyorsun
    neysee ;

yaşın daha en azından bana göre küçük, daha çok alın teriyle araba alırsın inşALLAH...

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi yaa Avatar harika

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soft mode ford=Lort of the tayyar
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    azıcık zaman ayırıp binip otobüse gelseydin girseydin sanayiye ya da 100 tl verip servise gösterseydin ne güzel olurdu ben kalkıp kaç kere istanbula gittim burdan yardım istedim kayseri sakarya yozgat vs vs araba almak değil istediğin arabayı bulmak önemlidir, bir dahaki sefere burada yazılanları dikkate alırsın umarım. bu arada doktora yapıyorum ve arabamın parasının yarısını babam verdi, bu şimdi beni artiz mi yapıyor ??? ne iyi babalar var diyorum ben keşke herkese benim babam gibi baba versin.
    su akar yolunu bulur...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)