User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: kopek egıtım merkezı ? (ankara)

DogukanB
    Misafir
    püf noktası ortaya yapıcak. sen kızarak belirlediğin yere yaptırtcan tabi sabır en büyük püf noktası;

bence tuvalet eğitimini okuyarak, danışarak da verebilirsiniz. hiç gerek yok 400 lira vermeye

http://www.pozitifkopek.net/tuvalet.html

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vercem 400 u demedım 400 e buldum dedım verrmyım 400 u yaaaw ılgın ıcın tesekkur ederım ıns. bulcaz artık bı yolunu
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cesar millan'ı izleyin benim arkadaş fabrikasındaki köpekten dolayı fabrikaya giremeyince(hayvan biraz agresif) eğitim yeri araştırdı.Baktı olmuyo geçti izledi birazda olsa işe yarıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarkan abiye gitmeni tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    veterinerler surup gibi bi ilaç satılıyor yuvasının uzagına filan bi yere döküyorsunuz o kokuyu takip edip oraya pisliyor cisini yapıyor hayvan.
    tabii o koku 5-6 ay sonra ucuyor yada unutmaya baslıyor köpek tekrarlarsan sen eğer hep oraya alısacagı için sorun olmaz.
    ben şuana kadar büyüttüğüm av köpeklerinde bu yöntemi uyguladım ama işte av köpeğinin koku alma olayı daha kuvvetli onunda etkisi olabilir...

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada kopek egıtım merkezınde tanıdıgı olan varmıdır yada yonlendırebılcegınız yerler tavsıye edıcegınız yerler varmıdır arkadaslar?
    İncekte Tarkan vardır.

Canine College. Götürceksen ona götür biraz pahalıdır ama parasının hakkını fazlasıyla verir.
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da olsam temel eğitimini ben verebilirdim. Şansına küs Bir yemeğe hallederdik. Benim yorkshire ım Gürbüz Bey'den aldı eğitimini. İlk günden son gününe kadar yanındaydım. Tek söylediği şey "köpeklerle süper bir iletişimin var". Hakikatten de öyle.. İstersen bu işi meslek olarak yapabilirsin demişti.
    Linki : http://www.activekennel.com/

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akyurtta var bır tane. gıttım bı kac kez. adı vip köpek eğitim merkezi. polis köpeklerini eğitiyorlarmıs istifa edip orayı acmıslar. büyük bir alan. arkadasımın goldenı ıcın gıtmıstık. içerideki ortam fln cok sıcak. sandelye ustune oturup 3 4 saat hareket etmıyenmı dersın.sosise salama dokunmayanmı dersın. ne ararsan vardı.ama sonuc olrak bız goldenımızı vermedık oraya. ortalama 140 gün fln suruyor dedıler.bı kac haftada sahıbının orda kalması gerekıyor.bunların onemı yok ayrı kalmayı goz onune alsan bıle bıze cıkarılan fıyat bıraz fazla geldi. 9lira fln cıkardılar onuda ındırımle 6 kusure cektıler.tamam ortada bı emek var ama 6000 lirayıda bız vermek ıstemedık. internette bi siteleri vardı sanırım ordan kopeklerle ılgılı vıdeoları fln ızleyebılırsın.ayrıca bı onerı natıonalda köpeklere fısıldayan adam dıye bı programvar ızlemenı tavsıye ederım. kopegınle yasadıgın bı cok problemı orda gorebılırsın..
    sahibi emre kem'den istifa edip orayı açmış
    bende köpeğimi eğitim için oraya yolladım, 24 saat online izleyebiliyorsun, eğitim hiçbir şekilde ödülle veya bağırarak olmuyor

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarkan ile goruseceksen on gorusme yapabilirim. Yardimci olurum egitim ve fiyat konusunda. Kesin kararini verdikden sonra mesaj atarsan bana ilgilenirim.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibi emre kem'den istifa edip orayı açmış
    bende köpeğimi eğitim için oraya yolladım, 24 saat online izleyebiliyorsun, eğitim hiçbir şekilde ödülle veya bağırarak olmuyor
    evet aynen oyle.cok güzeldi valla. hele o masanın etrafında oturupda 3 4 saat duruyorlarya feci bir şey ama işte fiyat bıraz cok gibi tek sorun o

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)