9700 için kullandığınız işe yarar programları yazarmısınız arkadaşlar. navigasyon-gps-müzik-oyun vs her ne kullanıyorsanız işe yarayacak.paylaşırsa herkes daha güzel olur bence
Printable View
9700 için kullandığınız işe yarar programları yazarmısınız arkadaşlar. navigasyon-gps-müzik-oyun vs her ne kullanıyorsanız işe yarayacak.paylaşırsa herkes daha güzel olur bence
abi 2 senedir blackberry kullanıyorum şu mssenger ı çözemedim :S
BİS uyesiysen eğer zaten türkcell yada hangi servisi kullanıyorsan onlar sağlıyor msn hizmetini.wifi üzerinden kullanmak için sanırım ebudy felan yüklemek gerekir.çünkü telefonun şu an üzerindeki msn wifi den çalışmıyor bende
Abi sorun bende şöyle, atıyorum videoyu yarıda kendim kestim durdurdum, sonra tekrar başlatmaya kalktığımda tam çile. Başlamıyor 8 saat yani videoyu çıkıp yüklesen tekrar kaldığın yere gelirsin:D.
Biraz saçma ama TR de yasaklı olduğu için falan mı?
Bir de Youtube için program yükledim, sitede geziyorum falan eyvallah ama iş video oynatmaya gelince tık yok..
o değilde ben modem olarak kullanıyorum hızından çok memnunum.pc de face/msn/web sorf felan 1ay kullandım süreklide kullandım.telefondan da hattinden fazla internet kullanıyorum kotayı geçmemişim.allah razı olsun türkcellden iiki BİS'liyiz:D
9700 bold u nasil modem olarak kullana;bilirim laptop icin bilgi verebilecek olan varmidir acaba ?
2552CE6F ekleyin pleaseeee
5.0.1.38 versiyon BBM yukledim gayet guzel goruntusu. tavsiye ederim
Rasim Cem Başaran 22574BD8
21a188d1..........
iphone ve BB için dyno test programı vardı.12$ ücretli.ama ismini unuttum,hatırlayan varmı
beyler konuda yazan bbm pinlerinizi silin..googlede gören ekler oldu :)
Sorunum olacak, PC den bağladığımda telefonda App World yüklü gözüküyor ama telefonu elime aldığımda yok göremiyorum App World u. Nedir sorunum?
21bbe36d...
22a69918.............................
bu iş 6310i ilede olsaydı iyiydi:)
bbm.. 229945E9
konu üzerinden biraz geçmiş ama yeni aklıma şeetti ekleyeyim : 22790D64
Bb:223d7d49
Pın 22901830
PIN:2132DC6F lazım olur belki...
Yeni katilanlarida gruba ekledim .
31 kişi sınırı vardı grup kurarken, belki ondandır, bende yokum bu arada
beni tekrar eklermisiniz 223DA290
bende 2kişi gözüküyo sadece (=