facebooktaki videoların birçoğunu bende açıyorum ama genellikle videoların yarısında kesiliyor sendede öyle sorun oluyormu
9700 için kullandığınız işe yarar programları yazarmısınız arkadaşlar. navigasyon-gps-müzik-oyun vs her ne kullanıyorsanız işe yarayacak.paylaşırsa herkes daha güzel olur bence
abi 2 senedir blackberry kullanıyorum şu mssenger ı çözemedim :S
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
BİS uyesiysen eğer zaten türkcell yada hangi servisi kullanıyorsan onlar sağlıyor msn hizmetini.wifi üzerinden kullanmak için sanırım ebudy felan yüklemek gerekir.çünkü telefonun şu an üzerindeki msn wifi den çalışmıyor bende
Abi sorun bende şöyle, atıyorum videoyu yarıda kendim kestim durdurdum, sonra tekrar başlatmaya kalktığımda tam çile. Başlamıyor 8 saat yani videoyu çıkıp yüklesen tekrar kaldığın yere gelirsin.
Biraz saçma ama TR de yasaklı olduğu için falan mı?
Bir de Youtube için program yükledim, sitede geziyorum falan eyvallah ama iş video oynatmaya gelince tık yok..
o değilde ben modem olarak kullanıyorum hızından çok memnunum.pc de face/msn/web sorf felan 1ay kullandım süreklide kullandım.telefondan da hattinden fazla internet kullanıyorum kotayı geçmemişim.allah razı olsun türkcellden iiki BİS'liyiz![]()
9700 bold u nasil modem olarak kullana;bilirim laptop icin bilgi verebilecek olan varmidir acaba ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)