20 gn kadar oldu ön cam dahil film vardı hafif kusurla geçtim..
Printable View
20 gn kadar oldu ön cam dahil film vardı hafif kusurla geçtim..
geçen hafta arkadasım hafif kusurlu olarak geçti camlarıda orta derece filmliydi
Dün typerı dudulludaki tüve soktum cam filmi yok egzoz komple stock sadece cai ve 3 cm yay var..Tam 1 saat uğraştılar arabayla..Askıya mı almadılar kesiciye mi sokmadılar.En son geldi çocuk arabada egzoz var sen daha öncede gelmiştin niye düzeltmedin dedi.Cinnet geçirip bindim arabaya 1 dk boyunca kesiciye girerek gaza bastım o anda ikna oldular sanırım ama yinede umudu kestim heralde arabayı bi yere vurup hava yastıkları açılcak mı onada bakıcaklar diye beklerken tamamen kusursuzdur kağıdını verdiler çok şükür.
Benim gözlemlediğim sürekli değişen kurallar yüzünden mi nedir herkes kafasına göre hareket ediyor..Rahat istasyonları araştırıp oralara yönelmek en temizi..
Hafif kusur olarak geciyor arkadasına takmıslar yada arkadsın onlar dik gittiyse işlerine geleni yapmıslar :) hafif kusur olarak geciyor 2 sene sonunda muaynede tekrar cam filmi var ise muayneden gecemiyor arac aynı kusurdan 2defa istasyona gelindigi icin
camlarda film olması her şekilde hafif kusur ön camda folyo olmasıda hafif kusur catlak taş çarpmasıda hafif kusur sadece öncam onaylı olacak onayını anlamak için cam ın üzerinde çember içinde bir E harfi olması ek olarak varsa // yada /// çizgi slaç tırnak adı herne ise :D
işin özeti trafik tescil şubesi ile işiniz yok ise cam film inden araç kalmaz başka bir agır kusur vardır arkadaşınızın aracında yada ruhsat degişimi vardır ki sök trafik tescilde sorun yaşama denmiştir iyilik olsun diye ama arkadaşınız iyilikten maraz doğurmuş olabilir :icon_tup:
konuyu dağıtıcam ama APP plaka sorun olur mu mühürden yoksa orjinalle mi gitmeli?
heralde riske atmayıp orjinalini takmak daha mantıklı:)
arkadaşlar şöle bişe var cam filmi hafif kusur...Fakat aracın ruhsatları yoksa (örn: İcra satışlı araçlar) ek-1 belgesiyle araç muayene sokuluyor muayne kağıdındada cam film inden dolayı hafif kusur yazdığı zaman aracın bağlı olduğu şubede ruhsatlar çıkarken kıllık yapıyorlar(bazı Şubeler hariç) ve araç bida film tespitine gönderiliyor..önceden tespit üsretsizdi muayene tekarından tespit yapılıyordu fakat şimdi cam filmi tespitide ücrete tabi..böle bi durum varsa geçmemiş olabilir...
mühürsüz app bile sorun olmuyo pul zaten hiç önemli değil ilk yıkamada düşüyor plakadan.
ben tek mühürlü app ile gittim hiç kusursuz pul yapıstı ama düştü ikiside şimdi :)
anladım çok teşekkürler:)
tespit degilde araç tekrardan hiç olmamış gibi muayene ediliyor
Allahın emisyoncusu boşa fetva verme millete ikiside derken tek pul yapışıyor plakaya :icon_wack
plaka mevzusunun kusurları agırdı araç tanımına göre degişmiş olabilir degişmemişte olabilir yarın kesin ögreneyim bilgilendirme yaparım
olm babam gturdu arabayı getirdiğinde sadece onde vardı yıkamada düştü zaten arka da düşmştür sandım ben suan hiç pul yok ne eski nede yeni plakmda.
daha gecen hafta app plakalı bir araca hemde mühürsüz gözumun onunda yapıstırılar ;)
ne düznle calısıolar bilmiom ama bi uzmanın verdiği kusuru diğeri vermiyo sürekli kavga cıkıo muameleciler bile ezberlemiş kimin ne kusur yazdıgını ona göre araba gtiriyolar istasyonlara..
şans hangi uzmana düşecegi belli olmaz :D