User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Tüv / Cam filmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 gn kadar oldu ön cam dahil film vardı hafif kusurla geçtim..

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta arkadasım hafif kusurlu olarak geçti camlarıda orta derece filmliydi
    Stock

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün typerı dudulludaki tüve soktum cam filmi yok egzoz komple stock sadece cai ve 3 cm yay var..Tam 1 saat uğraştılar arabayla..Askıya mı almadılar kesiciye mi sokmadılar.En son geldi çocuk arabada egzoz var sen daha öncede gelmiştin niye düzeltmedin dedi.Cinnet geçirip bindim arabaya 1 dk boyunca kesiciye girerek gaza bastım o anda ikna oldular sanırım ama yinede umudu kestim heralde arabayı bi yere vurup hava yastıkları açılcak mı onada bakıcaklar diye beklerken tamamen kusursuzdur kağıdını verdiler çok şükür.

Benim gözlemlediğim sürekli değişen kurallar yüzünden mi nedir herkes kafasına göre hareket ediyor..Rahat istasyonları araştırıp oralara yönelmek en temizi..
    Dr.Ecu

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün typerı dudulludaki tüve soktum cam filmi yok egzoz komple stock sadece cai ve 3 cm yay var..Tam 1 saat uğraştılar arabayla..Askıya mı almadılar kesiciye mi sokmadılar.En son geldi çocuk arabada egzoz var sen daha öncede gelmiştin niye düzeltmedin dedi.Cinnet geçirip bindim arabaya 1 dk boyunca kesiciye girerek gaza bastım o anda ikna oldular sanırım ama yinede umudu kestim heralde arabayı bi yere vurup hava yastıkları açılcak mı onada bakıcaklar diye beklerken tamamen kusursuzdur kağıdını verdiler çok şükür.

Benim gözlemlediğim sürekli değişen kurallar yüzünden mi nedir herkes kafasına göre hareket ediyor..Rahat istasyonları araştırıp oralara yönelmek en temizi..
    İnan dudullu en rahat muayene istasyonu çok araba götürüyorum muayeneye keşke randevu bulabilsemde dudulluya gidebilsem hep,diğerlerini görme derim,ama elemanlar değişiyor hep belki ondan kaynaklı bi kaç kıl gelmiştir.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafif kusur olarak geciyor arkadasına takmıslar yada arkadsın onlar dik gittiyse işlerine geleni yapmıslar hafif kusur olarak geciyor 2 sene sonunda muaynede tekrar cam filmi var ise muayneden gecemiyor arac aynı kusurdan 2defa istasyona gelindigi icin

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar artık bu cam filmi konusunda içinize fenalık gelmiştir biliyorum ama
    dün arkadasım Esenyurttaki bi muayene istasyonunda cam filmi var diye muayeneden geçememiş...
    Benim bildiğim kadarıyla cam filmi muayenede sorun olmuyordu...Hafif kusurla geçiliyordu
    Bu tam adamına mı denk gelmiş napmış bilmiyorum...Ya da ben yanlış biliyorum...
    Bu konu hakkında rica etsem bana bilgi verir misiniz ? Bir de önerebilceğiniz bir istasyon var mı ?

Teşekkürler...

camlarda film olması her şekilde hafif kusur ön camda folyo olmasıda hafif kusur catlak taş çarpmasıda hafif kusur sadece öncam onaylı olacak onayını anlamak için cam ın üzerinde çember içinde bir E harfi olması ek olarak varsa // yada /// çizgi slaç tırnak adı herne ise

işin özeti trafik tescil şubesi ile işiniz yok ise cam film inden araç kalmaz başka bir agır kusur vardır arkadaşınızın aracında yada ruhsat degişimi vardır ki sök trafik tescilde sorun yaşama denmiştir iyilik olsun diye ama arkadaşınız iyilikten maraz doğurmuş olabilir
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu dağıtıcam ama APP plaka sorun olur mu mühürden yoksa orjinalle mi gitmeli?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barışbazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu dağıtıcam ama APP plaka sorun olur mu mühürden yoksa orjinalle mi gitmeli?
    yazı model yanlış diye bir agır kusuru vardı ön yada arkadan birisi yoksada agırdı sanırım tam emin degilim degişmişte olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heralde riske atmayıp orjinalini takmak daha mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heralde riske atmayıp orjinalini takmak daha mantıklı
    muayeneden geçildi taktirde plakaya pul yapışacak zaten

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana sıkıntı yapar gibi oldu görevli , neyse ki mühürlüydü .
    ride or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muayeneden geçildi taktirde plakaya pul yapışacak zaten
    estetiği bozuyo çıkartırım onu zaten.

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şöle bişe var cam filmi hafif kusur...Fakat aracın ruhsatları yoksa (örn: İcra satışlı araçlar) ek-1 belgesiyle araç muayene sokuluyor muayne kağıdındada cam film inden dolayı hafif kusur yazdığı zaman aracın bağlı olduğu şubede ruhsatlar çıkarken kıllık yapıyorlar(bazı Şubeler hariç) ve araç bida film tespitine gönderiliyor..önceden tespit üsretsizdi muayene tekarından tespit yapılıyordu fakat şimdi cam filmi tespitide ücrete tabi..böle bi durum varsa geçmemiş olabilir...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mühürsüz app bile sorun olmuyo pul zaten hiç önemli değil ilk yıkamada düşüyor plakadan.
    ben tek mühürlü app ile gittim hiç kusursuz pul yapıstı ama düştü ikiside şimdi
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım çok teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec SeCo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şöle bişe var cam filmi hafif kusur...Fakat aracın ruhsatları yoksa (örn: İcra satışlı araçlar) ek-1 belgesiyle araç muayene sokuluyor muayne kağıdındada cam film inden dolayı hafif kusur yazdığı zaman aracın bağlı olduğu şubede ruhsatlar çıkarken kıllık yapıyorlar(bazı Şubeler hariç) ve araç bida film tespitine gönderiliyor..önceden tespit üsretsizdi muayene tekarından tespit yapılıyordu fakat şimdi cam filmi tespitide ücrete tabi..böle bi durum varsa geçmemiş olabilir...
    tespit degilde araç tekrardan hiç olmamış gibi muayene ediliyor

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mühürsüz app bile sorun olmuyo pul zaten hiç önemli değil ilk yıkamada düşüyor plakadan.
    ben tek mühürlü app ile gittim hiç kusursuz pul yapıstı ama düştü ikiside şimdi
    Allahın emisyoncusu boşa fetva verme millete ikiside derken tek pul yapışıyor plakaya

plaka mevzusunun kusurları agırdı araç tanımına göre degişmiş olabilir degişmemişte olabilir yarın kesin ögreneyim bilgilendirme yaparım

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tespit degilde araç tekrardan hiç olmamış gibi muayene ediliyor

Allahın emisyoncusu boşa fetva verme millete ikiside derken tek pul yapışıyor plakaya

plaka mevzusunun kusurları agırdı araç tanımına göre degişmiş olabilir degişmemişte olabilir yarın kesin ögreneyim bilgilendirme yaparım
    olm babam gturdu arabayı getirdiğinde sadece onde vardı yıkamada düştü zaten arka da düşmştür sandım ben suan hiç pul yok ne eski nede yeni plakmda.
    daha gecen hafta app plakalı bir araca hemde mühürsüz gözumun onunda yapıstırılar
    ne düznle calısıolar bilmiom ama bi uzmanın verdiği kusuru diğeri vermiyo sürekli kavga cıkıo muameleciler bile ezberlemiş kimin ne kusur yazdıgını ona göre araba gtiriyolar istasyonlara..
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şans hangi uzmana düşecegi belli olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)