çayyoluna gelıyormuydu bu araç?
gemiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah
Printable View
çayyoluna gelıyormuydu bu araç?
gemiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah
geçmiş olsun...
inşallah bulunur ALLAH yardımcın olsun
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur..
gecenin bu saatinde duyarlılığınız için hepinize teşekkür ederim
geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bulunur
geçmiş olsun. benzın fln ne kadar vardı ıcınde? gecen ay kuzenımın arabayı caldılar 5 6 sokak yukarıya bırakmıslar arabayı gaz olmadıgı ıcın sanırım. bız bulduk şanslıydık.inşş sizde sapasağlam en kısa sürede bulursunuz aracınızı. aklımda görürsek kesin haberdar ederiz..
Gecmis olsun ,
geçmiş olsun..
benzini bitince bi yerde birakirlar umarim, cikmacilarida rahatsiz etmek lazim
gecmis olsun ankarada son donemde cok fazla arttı hırsızlık olayları umarım en kısa surede sag salim bulursun aracını.
cok buuyk gecmıs olsun...
ankara emniyetinde ciddi bi noksanlık var bu arac hırsızlıgı konusunda..aslında aklıma baska seyler geliyor ama soylemiyorum,bu olaylar bu yeni emniyet müdürü geldikten sonra arttı ve ***** okudugumuz haberler sonrası emniyet müdürünün su anki halide pek ic acıcı degil
çok geçmiş olsun,
umarim en kisa sürede sapasağlam bi şekilde bulunur.
aracin plakasini ve numaranizi kaydediyorum..
belki denk gelir yolda mutlaka haber veririm
Bugün atv haber de veya show tv haber de ankarada canlı bomba olayıları için alınan önlemleri gösteriyordu polis telsizinden 06 rmp 11 honda beyaz oto çalıntı diyordu demek sizin aracınız Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bulunur..
Gecmis olsun, umarım en kısa zamanda bulunur.
Bu Ankaradaki araba hırsızlık olayları da sasırtıyor beni, her ay neredeyse 1 araba gidiyor forumdan...
Emniyet napıyor merak ediyorum.
Cok gecmis olsun, gozlerimiz arar etrafta insallah bulursun.
Son 1 yildir ankara emniyeti trafikten baska birseyle ilgilenemez hale getirildigi icin ozellikle hirsizlik cok artti, parklara falan sordunuz dimi ?
Cok gecmis olsun, insallah bişey olmadan bulunur..