çok geçmiş olsun. Umarım denk geliriz. Plakanızı ve tel. kaydettim. İnşallah en kısa zamanda aracınız bulunur.
Printable View
çok geçmiş olsun. Umarım denk geliriz. Plakanızı ve tel. kaydettim. İnşallah en kısa zamanda aracınız bulunur.
Büyük geçmiş olsun hoca.
Geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah bir an önce bulunur.
Büyük geçmiş olsun,en kısa zamanda bulunması dileğiyle.
büyük geçmis olsun.en kisa zamanda bulunur insallah.
cok gecmis olsun, umarım en kısa surede bulunur...
geçmiş olsun inşallah bulunur.
Büyük geçmiş olsun.... Çıkmacılara bakmakta fayda var sonuçta parçası az bulunan bir araba...
Bir de Ankaradaki arkadaşlar için eğer araç parçalanmak için çalınmamışsa muhtemelen plakayı çoktan değiştirmişlerdir... Jantlardan sinyallerden filan dikkat edilebilir...
Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur , yapanlarda belalarını bulur inş.
geçmiş olsun en kısa zamanda bulnur inşallah
Aracın son halının fotoları yokmu koyarsanız daha ıyı olur...bizim bı arkadasımızın bmw sı calındı Hıdırlıkta görulmustu gezerlerekn sonra batıkentte buldular park halınde belkı ısınıze yarar..Gecmıs olsun en yakın zamnda bulunur ınsallah
Geçmiş Olsun Umarım en yakın zamanda bulunur
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulurnur.. Emniyette tanıdık falan warsa bulma ihtimalleri artıyor...
Geçmiş olsun
herkese cok teşekkürler goren olursa bana veya polise haber verirse cok sevinirim arabanın resimden farklı jant ve yay var gorurseniz mutlaka dikkatinizi çeker zaten plaka ne olursa olsun