yeter bro 10,30 da buluşulacak çıktık ettık aradakı yol orda geçen zaman vs, amaca ulaşması onemlıAma dıyosan dağalmayıp anıtkabıre ordanda enkaya roll'e gıdelım o da uyar
![]()
yeter bro 10,30 da buluşulacak çıktık ettık aradakı yol orda geçen zaman vs, amaca ulaşması onemlıAma dıyosan dağalmayıp anıtkabıre ordanda enkaya roll'e gıdelım o da uyar
![]()
ben zaten o günkü roll u düşünemiyorum..e tamam o zaman hem gurur hem neşe olsun şehitlik sonrası enkaya gidelim..
bakarsın trafik amcalar da eskortluk yaparlar sağ salim roll yapalım diye.. ne cicidir onlar oov![]()
o zaman basınç açalım gelirken![]()
tamam tamam şehitliğe gelene roll bedavee..
şaka bir yana diger forumları okudukca katılım için daha bir umutlanıyorum..
roll diyonuzda bizim şahin hararet yapmasın konvoydamillet neyi düşünüyor biz neyi düşünüyoruz
![]()
Allah nasip ederse işten 2-3 saat izin alıp gelecem...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
10.30 da a city de buluşuyoruz.. muhabbetti hoşgeldindi öpücük faslı falan .. illa ki bayrağını orada bağlayanlar olacaktır zaten.. sonra vira bismillah..
konvoyda efendi, efendi ve sağ şeritten yavaş bi şekilde gideriz amacımız belli olumsuz tepki çekmeye gerek yok bence
sollama şerit değiştirme vs bile gerek yok bi konvoy öncüsü bide artçısı belirleriz peşpeşe gideriz ben en arkadan toplaya toplaya giderim kadir şefimde onaylarsa o da konvoy başı olsun peşinden sakin sakin tepkimiz koyalım![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
kusra bakmayında lıstede adımı goremedım eger hanı dısardan katılım yada arac ayrımı olucaksa bılmek ısterım cakal kasa dıye yada e30 un adı cıkmıs dıye bır dıslanma degıldır umarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)