http://www.facebook.com/?ref=home#!/...=1295006050827
izleyipde tüyleri diken diken olanları beklioruz
Printable View
http://www.facebook.com/?ref=home#!/...=1295006050827
izleyipde tüyleri diken diken olanları beklioruz
Arkadaşlar ben Cebeci Asri fikrine pek sıcak değilim nedeni ise arabaları içeri sokamıyacaz,sağ sola çekecez,çinçinin apaçilerini az çok tüm tr.biliyo yem olmayalım..Orhan'ın eklediği sakarya şehitliği iyi derim ama tabi kararı çoğunluk ne diyosa onu yapalım.. Şehir içi buluşma fikri bence daha iyi nedenine gelince madem tepki amaçlı bir konvoy olacak sadece polatlı görmesin Ankaradanda bizim haricimizde belki katılan olur merkezi geniş otoparklı yer için fikirleri alalım...
tam neresinde CGTY Dikimievinin ?
cebecide araçları koyacak yer imkansız
araç parkı konusu doğru sıkıntı olur ama buluşma şehir içinde olursa ordan polatlıya gidilirse katılımda daha iyi olur
Hangı sehıtlık bır onu kararlastıralım o zaman ben hıcbırının yerını bılmıorum..
istanbulda trafik ekipleri park yapılmayan heryeri açıp park yaptırdı. ankarada da böyle bir müsama gösterilirse ve park yeri bulunursa cebeci şehitliği adı "şehitlik" olan tek şehitlik sanırım..
evet orhan abi haklısın karşıyaka tam şehitlik değil ama orada da şehit yatıyor. cebeci ol(a)mazsa karşıyaka olsun da fatiha okumadan geçmesin derim. hem karşıyaka da park sorunu da olmaz sanırım..
ben emniyetteki arkadaşlarıma durumu ileteyim birazdan. onlar bi araştırma yapsın..
yanlış hatırlamıyorsam burak (serence), sizin şu eve hırsız girme durumunda sen emniyet müdürü ile görüşmüştün .. ne dersin bu konuyu açsan yardımcı olur mu sana ?
Cebeci şehitliğinin içinde otopark var.
Karşıyaka'da kime fatiha okuyacağız işte o karışacak.
Toplanma yeri olarak Acity yanı geniş otopark müsait gibi,
ordan Cebeci Şehitliğimi olur,Polatlımı oraya doğru konvoy yaparız..
1-chiefkadir
2-by_BuRoCk
3-TolgaEsentepe
4-06ZYV65
5-CGTY
6-alp1903
7-fangio
8-Serencebey
9-R-Turbo
10-lnd_samet
11-bladerk
12-tender06
13-Chatin
14-slayemre
15-On3R
16-YuSuFJaN_K
17-Gürsel Kaynak
18-oğuzk
19-makif
20-Orhan
21-Keaae92corolla
22-zafer_0403
23-cessancem
24-WhiteRC (Emre Demircan)
25-Doğukan
26-paşa
27-G60
28-MeRTCaN
29-krc__63
30- Japan vs Germany
31- bmw e30 -bmw e39 kadir görkem (kılıtsız kadir )
32- ArMy
Cebeci askeri şehitliği daha uygun....Google maps'dan bakınca otoparkı da görülüyor..
Şehir içinde bir buluşma noktasında toplanılsa çok daha büyük ilgi çeker,yankı uyandırır ve Anıtkabir ziyareti de gerçekleştirebilriz..
Toplanma yeri olarak Acity açık otoparkı yan kısmında geniş asfalt alan mevcut orası olabilir.Devamında şehir turu atıyor misali cebeciye gidilir..
Her halukarda Ankara'ya dönüşümde sorun olmaması neticesinde ben ordayım..
evim cebeci şehitlikte otopark kesinlikle sıkıntı olmaz orda.
bide toplanma saati filan nedir?bellimi,çünkü kuzenimin düğünü var ona göre kaçıcam
bencede a city uygun
arkadaşlar katılanlar katılmak isteyenler facebook tada bir etkinlik oluşturdum gerekli bilgiler ordada vardır aynı şekilde
http://www.facebook.com/event.php?eid=134777596550765
birde benimde bir önerim olacak cidden uzak bir nokta buluşma noktası olarak.merkezde bir yerdede buluşulsa daha güzel ve daha dikkat çekeci olabilir.
arkadaşlar mutlaka bu forumdan başka forumlarda da üyeliği olan vardır (pejo-honda-reno vsvs) bu arkadaşlarda diğer forumlarda bu konuyu paylaşırsa daha çok katılım olur...
Farklı sitelerden de duyurular var ancak, buluşma yeri ve gidilecek yer tam olarak kısa sürede belli olursa daha iyi olur diğer siteler için de.
1-chiefkadir
2-by_BuRoCk
3-TolgaEsentepe
4-06ZYV65
5-CGTY
6-alp1903
7-fangio
8-Serencebey
9-R-Turbo
10-lnd_samet
11-bladerk
12-tender06
13-Chatin
14-slayemre
15-On3R
16-YuSuFJaN_K
17-Gürsel Kaynak
18-oğuzk
19-makif
20-Orhan
21-Keaae92corolla
22-zafer_0403
23-cessancem
24-WhiteRC (Emre Demircan)
25-Doğukan
26-paşa
27-G60
28-MeRTCaN
29-krc__63
30- Japan vs Germany
31- bmw e30 -bmw e39 kadir görkem (kılıtsız kadir )
32- ArMy
33-TURBONUR
http://www.facebook.com/?ref=home#!/...=1393695727254
ne güzelde yamultuyolar şerefsizleri
şöyle bi zamana bakarsak ki
ben 100 araç toplarız gibi zannediyorum
o kadar geniş toplu durulacak yer varsa neden olmasın
ama cebeciye gideceksek emniyet tedbir alması lazım
sıhhıye yada kızılaydan gecilecek cünkü
onları biri ben ayarlarım kolay iş derse sıkıntı yok;)
Pazar gündüz Kızılaydan geçmek çok sorun yaratmaz ama gelgörki izinsiz gösteri yapıyosunuz diye manyak bi amire denk gelip arabaların alayının plakalarınıda almaya kalkabilirler..Knn Kenan başkanla görüşelim neler yapabiliriz fikir versin belki yardımı olur :)
eski ses tv yenı beyaz tv haber genel yonetmeni Latif Simsek ile gorustum biraz once.
iddalı katılım saglanırsa haber yapmak ıcın kamera yollayacagını soyledı.
ayrıca cebeci de olması da daha mantıklı gelıyor. hem yoldan bizlere katılacak araclar olur hem ınsanların birebir ilgisini gormus oluruz, hem de cebeci de yuksek ıhtımalle karsılasacagımız sehıt aılelerıne moral vermıs oluruz
Abicim yazın benide kesin geliyorum
Benide yazın bende gelecem..
diger forumlara da baktım katılım gayet iyi olacak..
bu arada forumda olması şart değil arabası olan arkadaşlarınızda direkt davetlidir. bunu unutmayın.
motorcularda organize edilebilir. pazar günleri genel de kalabalık bi kitle bahçemizde oluyo. haberleri olsa es geçmezler diye düşünüyorum.
yer kesinleştimi?
Cebeci Şehitliği olsun,park yeri vs artık kargaşa olmasın diye neyaparız fikirleri yazın,
Şehitlikte şöyle bir gündem yapalım,
*Saygı Duruşu
*İstiklal Marşı
*Şehitlerimizin ruhuna Fatiha,
*Sesi gür bir arkadaş tarafından okunacak basın açıklaması,
Şimdi Cebeci Şehitlik ile görüştüm 15-20 araçlık park yerleri varmış arkadaş grubumuzla geleceğiz dedim eğer uygunsa amirleri 13.30 da orda olacakmış tekrar görüşür detayları yazarım 15-20 araçlık yere biz 30 araç tıka basa dolarız zaten sıkıntı olmaz peşpese dururuz
Sizler ne dersiniz görüşeyimmi
Görüş Orhan iyi olur benim cep pm atıyorum,
30 araba içerde 30 da dışarda olur :)