fatii halleder belki..
Printable View
Diğer otomobil ve motosiklet forumlarıyla kaynaşın derim :)
Facebookta' da bi event oluşturun, herkes listesini davet etsin..
60 araba olur rahat nasıl sığcaz :D
ya beyler şehitliğin etrafı müsayit olur Şehit geldiğinde 10 askeri otobüs ve daha birçok özel araç geliyo.bi bizmi sığmıycaz
Değerli arkadaşlar Şehitlik Müdürü Akın beyle görüştüm
Görüşme sonucu cevapları ve tavsiyeleri şu şekilde
*Otopark yeri sorun değil otoparkları geniş sorun yok
*Mezarlık içinde slogan vs. yasak bunun için M.S.B. den izin almak gerekiyor (Bencede gereksiz ve saygısızca bi hareket olur mezarlıkta mezar başlarına gidilir dua edilir)
*İstiklal marşı, saygı duruşu, için mezarlığın hemen karşısında bir park varmış bu parkta şehitler için bir anıt ve şehitlerin adlarınının yazılı olduğı bir yazıt varmış burası bu işler için ideal
*Buluşma a city de olursa daha rahat olur oradan cebeciye gideriz a city e gelemeyenlerde belirlenen güzargahtan bize katılırlar
Şimdi gelelim gerekli olan şeylere ve bu işleri yapacak gönüllülere :D
*Facebook için güzel ve içeriği dolu bir duyuru sayfası yapılacak
*Gazete ve televizyonlara hazırlanan metinleri fax geçilecek
*Diğer forumlara haber verilerek katılım artırılacak
*Bu etkinlikte insanları yönlendirecek kişiler-görevliler olması lazım taşkınlık yapanları uyarmak için herşey kontrollü olmalı
Görev almak isteyen arkadaşlar konuya yazsınlar yardımlaşarak bize yakışan bir organizasyon yapalım
orhan abi emeğine sağlık.. herkes bu işin netleşmesini bekliyordu. artık heryere net bir şekilde haber verilebilir. zaten bugün gelen 5 şehit haberi ile yine yürekler dağlanmaya devam ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin !
yer kesinleştiği zaman bana haber verin pm yoluyla.zaten şuan birtane etkinliğimiz var facebookta ben tüm arkadaş listemi davet ettim. gerekli düzenlemeleri yeniden yaparız.
http://www.facebook.com/event.php?ei...6550765&ref=mf
Orhan abi diğer forumlara yaymak için taslağı oturtmamız lazım.
yer
saat
güzergah
gidilecek yer
bunların biran önce kesinleşirse, yaymaya başlayalbiliriz :)
istanbuldaki organizasyonun fotoğraflarıyla afiş tarzında bişey de yapabiliriz..
abi güzergah işini de hemen halledelim.. 7. caddeye girmek var aslında kafamda ama kızılay içinden kolej-dikimevi-cebeci olarak da gidebiliri 7. cadde zor olur derseniz..
bu basın,program içeriği vs. o işlerle kim ilgilencek onu da belirlesek karışıklık olmaz ;)
benim basında pek tanıdığım yok. tanıdıklarım istanbula gitti. ama emniyetteki arkadaşlarımla trafik ekiplerinin yardımcı olması için konuşacağım.
bundan önce de yazmıştım ama okuyamadı sanırım burak (serencebey) emniyetin üst makamlarına ulaşabilir sanırım bi şekilde.
Basın için güzel bir metin hazırlayalım tanıdığa pek gerek yok,Fax çekeriz yeter,
O işi sen hallet Çetin ;)
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/1/3009.jpg
güzergah kesinleşsin onuda eklerim.
Doğukan eline sağlık kimi neyi temsil ettiğimizide yazalım az çok ;)
abi deki resmin şu tarafına şunu yaz :)
güzergah süper..
doğukan şu avcı simgesini kaldırabiliyor musun posterden ?
kpss den çıkacakları düşünürsek acity de 12 de buluşalım mı ? 13 de de oradan hareket ederiz..
Pazar sabahı benim eşim sınava girecek ben oradan sizlere yetişmeye çalışacağım. Kadir abi ben seni cepten ararım.
Katılan ve Destek veren Klüpler,
Techturkey.com
Honda-Team.com
opelim.net gibi ..katılmayı düşünenleri ekleyelim bir köşeye
enka videolarında aktif olan herkesi bu konuda da görmek isteriz.
destekçiler ve saat 12 mi 10.30 mu afişi yeniden düzenliyorum
Çetin abi kaldırdım avcı simgesini
10.30 net..
edit...Çetin , Kızılay felan kalabalık olmadan gidelim diye düşündük.Sınav varsa güzergaha ayar çekelim Beşevler kalabalığını yarmayalım :D
peki abi bumudur ekleme, çıkarma var mı
Katılan ve Destek veren Klüpler,
Techturkey.com
Honda-Team.com
opelim.net
?
doğukan postere son hali ver gözüm sen hemen facebook olayına girilsin. benim facebook um yok yani kullanmıyorum. ilgili arkadaşlar ekler hemen. oradan daha iyi organize olunuyor.
Doğukan bir iki gün sonra netleştirirsin şimdilik oluştur..alalım üste onuda,değişirse katılan olursa yenileriz..
posterde sol tarafta avcı ve köpekleri var sanırım o kısım pek olmamış gibi geldi bana
kadir abi kalabalık işimize gelir mi yoksa zorluk mu çıkarır sence ? zorluk olur dersen 10.30 iyidir. ben birazda kpss den çıkıp arabasına atlayanlar da eklenir mi diye düşünüyorum.
orhan abi o avcı figürünü çıkardı dogukan saolsun.. dogukan dan guzel bir poster gelecege benziyor elllerine saglık dogukan.
Güzergahı belirledikten sonra Ankara Valiliğinden yazı yazılarak izin istenmesi gerekmiyor mu? Emniyetten tanıdık bularak çözmek yeterli olur mu sizce?
modifiyem.com yönetimide bu organizasyonu destekliyor tüm üyelerine mail attılar konu açılmış katılanlar olacak ;)
Dikmen tarafından yada Kızılay tarafından beni aracı ile alabilecek varmı acaba?