diger forumlara da baktım katılım gayet iyi olacak..
bu arada forumda olması şart değil arabası olan arkadaşlarınızda direkt davetlidir. bunu unutmayın.
diger forumlara da baktım katılım gayet iyi olacak..
bu arada forumda olması şart değil arabası olan arkadaşlarınızda direkt davetlidir. bunu unutmayın.
motorcularda organize edilebilir. pazar günleri genel de kalabalık bi kitle bahçemizde oluyo. haberleri olsa es geçmezler diye düşünüyorum.
Cebeci Şehitliği olsun,park yeri vs artık kargaşa olmasın diye neyaparız fikirleri yazın,
Şehitlikte şöyle bir gündem yapalım,
*Saygı Duruşu
*İstiklal Marşı
*Şehitlerimizin ruhuna Fatiha,
*Sesi gür bir arkadaş tarafından okunacak basın açıklaması,
Şimdi Cebeci Şehitlik ile görüştüm 15-20 araçlık park yerleri varmış arkadaş grubumuzla geleceğiz dedim eğer uygunsa amirleri 13.30 da orda olacakmış tekrar görüşür detayları yazarım 15-20 araçlık yere biz 30 araç tıka basa dolarız zaten sıkıntı olmaz peşpese dururuz
Sizler ne dersiniz görüşeyimmi
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Diğer otomobil ve motosiklet forumlarıyla kaynaşın derim
Facebookta' da bi event oluşturun, herkes listesini davet etsin..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
ya beyler şehitliğin etrafı müsayit olur Şehit geldiğinde 10 askeri otobüs ve daha birçok özel araç geliyo.bi bizmi sığmıycaz
Değerli arkadaşlar Şehitlik Müdürü Akın beyle görüştüm
Görüşme sonucu cevapları ve tavsiyeleri şu şekilde
*Otopark yeri sorun değil otoparkları geniş sorun yok
*Mezarlık içinde slogan vs. yasak bunun için M.S.B. den izin almak gerekiyor (Bencede gereksiz ve saygısızca bi hareket olur mezarlıkta mezar başlarına gidilir dua edilir)
*İstiklal marşı, saygı duruşu, için mezarlığın hemen karşısında bir park varmış bu parkta şehitler için bir anıt ve şehitlerin adlarınının yazılı olduğı bir yazıt varmış burası bu işler için ideal
*Buluşma a city de olursa daha rahat olur oradan cebeciye gideriz a city e gelemeyenlerde belirlenen güzargahtan bize katılırlar
Şimdi gelelim gerekli olan şeylere ve bu işleri yapacak gönüllülere
*Facebook için güzel ve içeriği dolu bir duyuru sayfası yapılacak
*Gazete ve televizyonlara hazırlanan metinleri fax geçilecek
*Diğer forumlara haber verilerek katılım artırılacak
*Bu etkinlikte insanları yönlendirecek kişiler-görevliler olması lazım taşkınlık yapanları uyarmak için herşey kontrollü olmalı
Görev almak isteyen arkadaşlar konuya yazsınlar yardımlaşarak bize yakışan bir organizasyon yapalım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
orhan abi emeğine sağlık.. herkes bu işin netleşmesini bekliyordu. artık heryere net bir şekilde haber verilebilir. zaten bugün gelen 5 şehit haberi ile yine yürekler dağlanmaya devam ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin !
yer kesinleştiği zaman bana haber verin pm yoluyla.zaten şuan birtane etkinliğimiz var facebookta ben tüm arkadaş listemi davet ettim. gerekli düzenlemeleri yeniden yaparız.
http://www.facebook.com/event.php?ei...6550765&ref=mf
feel is everything
Orhan abi diğer forumlara yaymak için taslağı oturtmamız lazım.
yer
saat
güzergah
gidilecek yer
bunların biran önce kesinleşirse, yaymaya başlayalbiliriz
istanbuldaki organizasyonun fotoğraflarıyla afiş tarzında bişey de yapabiliriz..
abi güzergah işini de hemen halledelim.. 7. caddeye girmek var aslında kafamda ama kızılay içinden kolej-dikimevi-cebeci olarak da gidebiliri 7. cadde zor olur derseniz..
bu basın,program içeriği vs. o işlerle kim ilgilencek onu da belirlesek karışıklık olmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)