benide listeye yazıverin
Printable View
benide listeye yazıverin
bende gelmeyi çok istiyorum ama muayene falan yok gerçi zannetmiyorum o kadar araç içinde polisin beni çevireceğini:)
sen neyle gelıonla nazmi boıng777 ylemı:D:D
valla ismail abi bile gelse onu dahi çevirmezler.. hoş onlardan kimse gelmiyor mu kadir abi ? ismail abi ilker abi falan..
konutkent tarafında bi mertcan ı gordum sanırım roll lerde aktif olan yazan eden kimse buraya geliyorum diye yazmadı .. ilginç !
ben varım konutkenti temsilen :p
2 tane büyük boyundan bayrağım var, dileyen olursa getirebilirim.
nasipse düldülümle ordayım...
[QUOTE=Chatin;1546567]valla ismail abi bile gelse onu dahi çevirmezler..
içimi rahatlattın valla.bende koskocaman türk bayrağıyla gelecem inş
abi şoyle diyim.. istanbulda plakasını kapatan sevgili arkadaşlar vardı :D ama polis gördü ve sadece gülerek töbe töbee dedi .. bunu tek bir polis degil hepsi yaptı..
e oranın polisi bunu yapıyorsa ankara polisi hayli hayli yapar ki böyle bir durumda ve boyle bir protesto etkinliğinde araba bağlamaya çalışan polisi diğer polis arkadaşları kınar bence..
laf aramızda ismail abi supra yada msupra ile gelse ilker abi ruf la gelse çok sevinirim..
sağolasın kardeşim bilgilerini paylaştığın için.ee tabiki msupra ve ruf ankara değil türkiyenin gözbebeği araçları ve sahipleri.inş gelirler.
ben bu gün polisle muhabbet edıoduk deıdm pazar gunu konvoy var hadı canm dıyo ızın aldınızmı dedı aldık dedım ıyı o zmn takılın diyo :D
büyük fazladan bayrağı olan varmı ? yada nereden alabilirim büyük bayrak. Bende var ama biraz küçük kaputluk yani
Bende 2 tane 150x100 var. Birini Çetin Abiye vericem, diğerini de sana verebilirim :)
tamam memnun olurum Doğukan :)
hadi Ankara... şehit kardeşlerimiz için son 24 saat günceli...
Ben de gayet kalabalık olacağını düşünüyorum, umarım güzel ses getirir.
Güzergah da iyi olmus, Kızılayı yıkarsınız umarım ;)
opelim.net komple tatilde sanırım
opelim.net olarak listemiz;
1)westi
2)mavigsi
3)kadett
4)serdar
5)gani
6)hk72
7)chatin
8)cmb
9)keskinli_ali
10)kustooo
11) mahoni
12) on3r
13) vecctra
14) LND
burdada olan isimler var gerçi ama olsun
Son durum nedir?
Bende geliyorum..
tatilden bugun döndüm yarın bende aranızdayım :)
Balataları değiştirdik bu sefer debriyaj balatası kokuyor inş yolda kalmam :D
Abidinpaşa, Mamak, Cebeci, Dikimevi tarafından A City´e geçen var mı sabah ?
arkadaşlar buraya yazmayan çok insan gelecek güzel ve bize yakışan bi organizasyon olacak;)
yarın görüşmek üzere ;)
Fazladan buyuk bayragı olan varsa bende alabılırm :) yarın görüşmek üzere
Yarın 10.00 - 10.15 Acity'de :icon_tup:
Sabah ola hayır ola :D
Umarım yarın yeterince kişiye sesimizi duyururu ve almınımızın akıyla başarırız bu işi. Birde medya kuruluşları ilgi gösterirse harika olur..
sabah gidip bayrak alıcam bayrağım yokmuş ne acı bi durum...
sabah 10da iş nedeniyle istanbula doğru yola çıkıyorum muhtemelen yolda sizleri göreceğim ama malesef katılamıyorum :(
hayırlısı diyelim
Subaru'da boost sorunu var, 20 psi civarını yazmıştım, alt devirleri yazmadım dolayısı ile fakir kalır, Ruf'un da çıkmaya mecali yok daha adam gibi ayar yapamadım, ben dizel spec geliyorum, clio sümbül 65 hp :)
Cagatay ankaray ile bahçeli durağına gelirsen alırım seni. Ben Or-An sitesinden aşağı ineceğim, eğer konya yolu vs tarafında olup da arabası olmayan olursa alırım. ihtiyacı olan cep telefonunu ö.m olarak atsın bana, sabah 9 da kalkacağım, 9:20 gibi evden çıkarım.
gürcell allah seni bildiği gibi yapsın yürümeyen subaru istemiyoruz :D
uyandım traş oldum hanım çayı koydu kahvaltı yapıp çıkacağım güzel bi gün olacak;)