onlarmı bıldımmı:)
Printable View
ahahaha cenk abi o ne dedim sora onlar ne dedim sora ahuaauha gülme aldı benii :)
Doğunkan'a teşekkür ediyorum buradan sayesinde tavanım komple bayrakla kaplandı :)
olum hasta oldun yanlız haaa gercı nazmıyle ıkınızı zor ayırdım bırbırınıze gırdınız benım benım dıye:hahaha::D
Ellerinize emeginize saglık ;)
Gelmeyenleri de rollinglerde görür utandırırsınız artık.
1 haftadır hastaydım, dün ancak toparlanabilmiştim, ama Pazar günü benim için çok yoğun geçti, hele o sıcakta gene şifayı kaptık sanırım. :)
Bu güzel ve anlamlı günü yaşatan herkese teşekkürler. Arda sanada ayrıca teşekkür ederim ;)
Hayabusanın sesi BMW nin yardırması hem kulaklarımızın hemde gözlerimizin pasını aldı :)
en kısa zamanda yeni bir organizasyon bekliyoruz.
arabanız çok güzel.. kazasız belasız kullanın.. çocuklarınız ile katılmanız ise bizi ayrı mutlu etti. ayaklarınıza sağlık:icon_tup:
bu arada;
anlaşıldı ki millete enkada çok çekişmeli yarış olacak deyip oradan götürmek lazım.. şehitlerimizin motorlar kadar değeri olmuyorsa o motor da boş o motoru/arabayı kullanan da!
emeklerinden dolayı herkese ve ismi aklıma gelen kadir abi ve orhan abi ye teşekkürler.. fotoğraf çeken arkadaşlarında ellerine sağlık.
gelenlerin ayaklarına sağlık, gelemeyenlerin canları sağolsun, 89 doğumlu şehit kardeşimiz yüreğimizi yaktı, Allah mekanlarını cennet eylesin, herkese teşekkürler..
bu arada organizasyon çok güzeldi evet. konvoydu anıtkabirdi..
ama beni en çok sevindiren, huzurlandıran şehitlerimizin mezarlarını sulayabilmemiz oldu..
işte bu herşeye değdi..
Gelen herkese teşekkürler. Gerçekten mazereti olup gelemeyenlerin de canları sağolsun.
Birkaç foto da ben çekmiştim. Birazdan yükleyeceğim ;)
Fotolar şuraya taşınmıştır:
http://www.techturkey.com/forum/show...05#post1551405
Fotolar şuraya taşınmıştır:
http://www.techturkey.com/forum/show...=1#post1551407
Bozkurt kankam bunları fotoğraflar bölümündeki topic'e ekleyelim ;)
Bu arada en önde gidince fotoğraflarda çıkamıyosun onu anladım:hahaha:
vayy benim düldülde çıkmış:)
gelen herkesin ayagına yüregine sağlık, mangal drag rolling dedimmi en önde koşupta sabah uykusunu bölemeyen arkadaşlarada sözümüz yok! onlarında canı sağolsun, ama nasılsa 20 yaşındaki asker gençlerimiz onları korur, sizler yatağınızda rahat uyuyun diye.
sözüm yanlış anlaşılmasın listede olupte gelemeyenlere degil, hiç gelmeyenlere sözüm. ;)
Ben daha yeni gelebildim eve. gelen gelmeyen herkese teşekkürler sıcak dışında herşey çok güzeldi.
deklanşörüne sağlık kardeş. ;)
Helal Olsun. Emeğinize Sağlık. :icon_tup:
benim dikiz aynası avatar olmuş :D
Şehitlerimizi ziyaret ettik, peki rehabilitasyon gören gazilerimizi ziyaret etme imkanı varım?
Öyle bişey organize edilirse her zaman seve seve. ;)
Yapalım bence, daha dün şehit ve yaralı haberleri geldi doğudan. tam bu zamanlar moral vermek gerek.
şu günlerde bi organizasyon daha yapılsa kalabalık bi şekilde iyi olur...
1 ağustos mahalli drag organizasyonu iptal mi ?