tam tamına 47 araç saydım yaklaşık bi 5-6 araçta arkadan gitmiş onları saymamışım yani 50 den fazlaymışız şefim kızılaydan da katılan olmuş
tam tamına 47 araç saydım yaklaşık bi 5-6 araçta arkadan gitmiş onları saymamışım yani 50 den fazlaymışız şefim kızılaydan da katılan olmuş
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Kendi kardeşim dahil birsürü arkadaş hayal kırıklığına uğrattı beni ama katılım fena değildi diyelim![]()
Orada olmayı çok isterdim...gece ortaya çıkan sağlık sorunlarım yüzünden aranızda olamadım.Yerine getirilen bu yüce görevin yapıldığını bilmek çok güzel. Katılan herkese (aranızda olamasam da) teşekkür ederim...
41 derece sıcağa rağmen güzel bir gündü Maltepe-Kızılaydan geçişimiz çok zevkliydi,
kornam bozulmadı ya hayret ettim![]()
Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....
50 araç üstündeydi şehitlikten cıkarken sanırım sonradan katılanlar oldu... coook güzel ve cook anlamlıydı gelen herkesin ayağına sağlık. resimler nerde :P
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
keşke katılıcam diyen herkes katılsaydı da dahada kalabalık olsaydık.
buna rağmen gayet keyifliydi, fotoğrafların kusuruna bakmayın hayatımda 3. defa fotoğraf makinasi kullanışımdır heralde
Orhan Abiye de teşekkür ederim buradan da yan koltuğunu benimle paylaştığı için, keyifli bi gündü
güzel gündü ben mutlu oldum açıkcası Anıtkabir de başıma ağrı girdi sıcaktan gidicektimde toparladık sonradan.. Gelen herkesin ayağına sağlık güzel bir şekilde görevimizi yerine getirdik
Güzel bir gündü, gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler. Filistin elden gidiyor desen 1000000000 insan toplanır , kendi şehitlerimiz için 100 kişi ancak toplanır, böyle bir milletiz vesselam. Yine de bu kadar takiyyeci tiplere rağmen bu muhteşem ülkede yaşamak bana gurur veriyor...
gelen katılan herkesin ayagına saglık
daha kalabalık olacak diye ümit ediyordum ama diledigimiz gibi olmadı
ama yinede güzel oldu.
kımı soruon face den bıze resım atacaklarımı yoksa tam bız gırerken cıkan soradan olma ablalarımı soruon![]()
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)