zamanında laf kalabalığı yaptı işte bir nevi reklam
modify nerelerde satılıyo tansaşta satılırmı çünkü bizim burda bitek tansaş varda...
Alttaki yazıyı bi okuyalım şmdi tekrar ..
"Türkiye’nin en çok satan tuning dergisi unvanını elinde bulunduran Trtuning, artık Avrupa’ya açılıyor. Fransa’nın en yüksek tirajlı tuning dergisi ’Modify’, Trtuning’de yer alan ve Türk modifiyeseverler tarafından hazırlanan otomobillere yer vermeye başladı.
Böylece, Türkiye’de hazırlanmış modifiyeli otomobiller artık Avrupa dergilerinde de boy gösterebilecek. Paris’te düzenlenen Equip Auto Fuarı’nda Trtuning ile tanışma fırsatı bulan Modify Dergisi yetkilileri Trtuning’in Kasım sayısının kapağını süsleyen Mini Cooper’dan çok etkilendi ve bu haberi Modify Dergisi’nin Ocak 2006 sayısında yayınladı. Tüm dünyadan modifiyeli otomobiller yayınlayan dergiye, böylece ilk kez bir Türk otomobili konuk oldu. Mini Cooper için atılan başlık ise ’Turkish delight’ (Türk lokumu) oldu."
MUHABİR
Onur Ziya DEMİR
Bu sen degilmisin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
cem "Sherlock Holmes" gibisin walla![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Çok şey yazdım, sildim. Gerek yok cevap vermeye. Eyw. ulaşmak istersen onur@tuningturkiye.com.tr ye mail atabilirsin.
Diğer üyelerden özür diliyorum. Bundan sonra Tech-Turkey.com'a dergi haberlerini koymayacağım. Özgüncüm çocuklara sende biraz göz kulak ol yaw![]()
Sen kimsinde bana öle konsuuyosun beni tanıyomusun ?
Koymazsan koyma .
Adam orda sana soru sormuş bende bişe yazdım
Delikanlı gibi cevap yaz o zaman ?
Ben seni ne tanırım ne bilirim ha istiyosan tanısırız orda.
Özelden msj atablrsn.
Önce bi otur yazdıklarını oku. Sonra diyaloğa geçelim. Saygısızlık yapmasın kimse. Ben adam yerine koyup cevap veriyorum herkese. Sizde öyle yapın o halde. Bu topicle modify dergisinin ilgisi alakası nedir? Benim önceden çalıştığım bir dergiyi ima ederek bana laf mı sokmaya çalışıyorsun? Çok biliyorsan bu işi çık sende yap. Engel olan mı var kardeşim. Beğenmiyorsanda yorum yapma. Bu kadar sert cevap vermedim hiç bir kimseye. Etki tepki meselesi. Rahatsız oluyorsan bilgi rahatsız ediyorsun!
Ne alaka birader şimdi gaz yapmıssın ?Saygısızlık falan
Adam sana soru sormus adam gibi dalgaya almıssın.Ne bilsin vatandas?
Ne begenmesi begenmemesi ne alaka smdi rahat ol bi..
Banane senin derginden be
Bana öle ünlemli yazmada biz senle en iysi özelden konusalım.
çocuk falan olmamış bence.. ne demek bende öğrenmek isterim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)