Kamyon yada tırın bijon izlerine benziyor :(
Çok geçmiş olsun :( :( :(
Printable View
Geçmiş olsun, valla çok üzüldüm, mustumada çok yakışıyodu ama allah daha iyilerini nasıp eder inşallah.
ölenle ölünmüyo o nedenle yorumu esirgemiim, kim kes dedi olm sana o yayları? arabayı yolda tutamamışsın ama tavanın üstünde driftin kralını yapmışsın, izlerden belli :S
geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten, cana gelceğine mal a gelsin... ama içim gitti 200sx e :S
büyük geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsınız bence..
cenabetlik ekerayda diyodum ama muştudaymış bu akşam tıklıyoduk öndekine:D
geçmiş olsun..
tekrar geçmiş olsun büyük kaza gercekten ciziksiz cıkmaları sans ;)
yarin araba temiz olmasina ragmen bi ic dis yikatcam zaten,bide gecmis diyoki gerilim vermeyin aq vuruyoduk resmen n gerilim vermeyin :D hooooop hooop hopp hoopp (ozgur,onur)
mustu: n var anoktaku n gerilim veriyonuz gordum,bak boyle yaparsaniz vururum:D
ulan son kontrayi vermesen onu yoktu zaten arabamin:D he bide gti tamponu yoktu golfun orasi ayri:D hahahahahaha
bu arada tekrar gecmis olsun,yuzler gulsun,kalpler kirilmasin yeterli :) n guzel kahkahalarimizi attik uzme o canini dicem,uzmiyon zaten:D
Allah korumuş,büyük geçmiş olsun..
tekrardan geçmiş olsun babuşum :(
çok geçmiş olsunnn :S
konuyu gördüümde ilk başta birinin doğumgünü sandım , sonra resimleri görünce anladım ciddi olduğunu.
Geçmiş olsun abi , allah beterinden korusun.O haldeki bi araçtan çok daha kötü haberler gelebilirdi şuan bu foruma.Onu düşünüp şükretmekten başka yapılacak bişey yok.
Allah daha iyilerinin nasip etsin işallah.
cook gecmıs olsun...
cok gecmıs olsun. kullananlarda bisey yoksa gerısı onemlı degıl dıcem ama arabada ole ha dıyınce bulunan araba deıl gıtmesı uzucu olmus..
allah razı olsun arkadaşlar
geçmiş olsun beyler.Allah beterinden saklasın
erayyy kardişiiiiimmmm dün akşamda onur k nın arabayıda vuruyodum :D
hacı 4 kapı büyük bir araç istiyorum :hehe: