ya ilker niye böyle iğneliyici yorumlarda bulunuyosunuz nedir yani amacınız
Printable View
ya ilker niye böyle iğneliyici yorumlarda bulunuyosunuz nedir yani amacınız
geçmiş olsun
geçmiş olsun Eraya ve Muştulara
Abi sadece kazadan sonra aracın üstüne cıkıp başarı gibi poz vermene takmış sanırım arkadaşlar . Geçmiş olsun , tabiki demir parçası için üzülmeye değmez ama o pozda olmamış gibi geldi . Tabiki araba senin , tercih senin ama burada paylaşıyorsan herkes istediğini saygı çerçevesinde söyleyebilir .
Herkes geçmiş olsun diliyor bunda bi sıkıntı yok ama biraz da iğneleyici olmak gerektiğini düşünüyorum. İçinizden ne hissettiğinizi bilemem ama burada gözüken ders almamışsınız gibi görünüyor. Ölebilir veya birisini Öldürebilirdin. Sadece buna dikkatini çekmek istedim. Yoksa Buradaki kimsenin senin kötülüğünü istediğini düşünmüyorum.
bana kimse allah akıl fikir versin diyemez bukadar basit kaza yapılmış bitmiş ne ayaksınız yani allah akıl fikir versin falan kimsiniz ki siz bana akıl fikir verdirtiyosunuz
diye sorarım kardeşim
trafikten kazanın videosunu alıcam koyarım buraya ben hatalı değilim hatalı olsam zaten söylerim herkeze yarış yapmıyodum makas atmıyodum videoda herşey ortadadır orda polislede görüştüm kamyonun hatalı oldugunu ama neyse izah edilcek bir durum yok kaza oldu bitti kimsede bişey yok ne tıkırtı var ne sıkırtı devam
Tamam Eray sana böyle dediğim için özür dilerim Allah benim sevdigim bütün kardeşlerime ve agbilerime akıl fikir versin ben dahil AMİN
Büyük geçmiş olsun .......
Geçmiş olsun, cana gelmesinde ne olursa olsun. Herkesin duruma tepkisi başkadır. O değilde arabayı ne yapcaksınız :D
"Elma yicenmi didin, yimicem didin" - "sona 20 dk bıdı bıdı konuştun" - "ne dedinki yani sen şimdi, anlamadımki ben"
puhahahhaha
Bir an aklıma bu Türk Malı dizisindeki replik geldi
kardesım cok gecmıs olsun cok adaletlı yapmısın masallah. bunun ustune e30 kupası koymak ıcın yaptıgını da bılıyorum yemezler kardesım. masallah bı tek kupa ıstıo arac cok prof cok :):)
Geçmiş olsunn:eek::eek:
Herkesin bakış açısı farklıdır o yüzden yapılan kaza yorumlarına pek aldırma bence kaza bu kimine göre basit bir olay kimine göre çok korkunç bir olay gibi gelebiliyor;)
Eray geçmişolsun ve diğer arkadaşada ama eray bunu toplar ha :D :D
Büyük geçmiş olsun :(