User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: teknosaya ve toshibaya dikkat

Murat Süslü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknosa dan sadece telefon alıyorum bu zamana kadar eğer bi problem çıkarsa zaten başlarına yıkarım orayı onların ama böyle büyük şeyleri hiç almayı düşünmedim aslında arçelikten lcd tv aldık saolsunlar aynı gün geldiler kurdular gittiler hiç sorgu sual olmadan hallettiler işlerini

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabancı Mantığıdır dikkatinize:

Bir eleman sizin firmanızda ne kadar çok çalışırsa çalışsın belli bir seneye ulaşmadan kuş kadar maaş verir.

Satış elemanlarıda zaten max. 3-5 sene çalışıyorlar.Ondan sonra daha iyi iş teklifi alıp gidiyorlar. O yüzden SA olan hiçbiryere gitmeyin

SA kendini S ya da S düzeltir o zaman. Hata bizde
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef benımde tecrubelerım hep kotu sekılde.. Garantı dahılındekı fotograf makınesını garantıden tamıre gonderdıgımde makınenın 2/3 ü kadar tamır ucretı talep ettiler. Firma aracıdır bu durumda. Makinenın arızasını bile öğrenemedım hersey satana kadar benı dırekt muattab ettiler ogun bugundur cıdden cok cok uygun bır rakam yada fırsat olmadıgı surece alısverıs yapmıyorum.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi böyle durumlarda http://www.sikayetvar.com/ sitesine yaz ,direk genel müdürlükle irtibat kurup hallediyorlar. coca cola oyuncak ayımı vermemişti,burdan hallettiler kargoyla 4 tane ayıcık geldi
    utanmasam bunuda imza yapıcam

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknosa dolandırıcı şerefsiz bi firmanın tillahı oldu çıktı hayatta alşveriş yapmıorm ben çalışanlarınıda çakal gibi eğitiyolar

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son gelişme arkadaslar dun aksam mesai cıkıs ugradım satısı yapan eleman yokdu mudur vardı onunla gorusdum mudur bana elemanın servis konusundan bı haber oldugunu soyledı bende benmı bılcektım bunu dedim yok falan dedi geveledi dedim iade edıyorum ancak gelın alın evden bıraktıgınız gıbı dedım yok bız alamayız falan dedi bende taksiye bınıp getıreyım bırde taksı parası vereyım ıade edeceğim mal için mi dıye sorun ca mudur iyice koptu tabı dedim elemanınız yalan soyluyo benı kandırdı boyle mı rekebet edıyorsunuz yabancı markalı teknostorlarla falan dıye dıretınce kız tam koptu bıraz daha soylendim cıktım 5 dk sonra aradılar servis yonlendırıyoz yarın ucretsız kurulum yapıcaklar kusura bakmayın falan dıye işin ilginci toshıba yapıyo bunu sadece baska markalarda ucretsız kurulum falan hersey var sanırım bu teknosanın malı ucuza vermek ıcın toshıbayla yaptıgı bı anlasma sonucda bıraz sınırlenerek cozduk gıbı olayı bugun bellı olur tam olarak ama dıkkat derim teknosa ıcın selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne aldıysam sorun yaşadım bi telefon 13 kez servise gidermi gidiyormuş, aldığımın 3. haftasında bozuldu kaç kez yenisini verdiler yada yenisi diye farklı telefon verdiler bilmiyorum artık 4ten sonra saymadım daha iyi yerlerden alışveriş yapın en azından muhattap olsun karşınızda
    körler sağırlar

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende toshiba lcd aldım bimeks den adamlar randevu verdiler geldiler kurdular kullanımından bahsettiler çekip gittiler bence bu teknosa nın terbiyesizliği hiç düşünme ver geri
    aynen bende bimeksden samsung lcd almıştım,geldiler kurdular gittiler tek kuruşta vermedim.bimeks çok iidir bu konularda

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. valla benim taktiğim kampanya dahilinde indirim olduğunda oradan ürün almak. 1 seneyi geçiyor sanırım anneme philips cep telefonu aldık çok şükür bi sıkıntısı yok. bütün yerleri dolaşmıştım hatta akakçeden de bakmıştım. internetteki fiyatlardan 5 lira gibi bi fark vardı sanırım kargoydu siparişti uğraşmamak için gittim aldım.

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef bende hiç razı değilim teknosadan Güç kaynağı almıştım arza verdi garantiden yolladılar geldi, geldi ama ertesi gün arzalandı tekrar 2-3 kere aynı olay tekrarlanınca soğudum teknosadan.. Müşteri memnuniyeti 0, herkez bi kurnazlık çakallık peşinde.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne aldıysam sorun yaşadım bi telefon 13 kez servise gidermi gidiyormuş, aldığımın 3. haftasında bozuldu kaç kez yenisini verdiler yada yenisi diye farklı telefon verdiler bilmiyorum artık 4ten sonra saymadım daha iyi yerlerden alışveriş yapın en azından muhattap olsun karşınızda
    aynenn aynı problemi ben yaşadım bundan 3-4 sene önce telefonu aldım eve gittim bozuk çıktı geri götürdüm bize değil servise götür dediler şaka gibi ya..
    telefonun toplamda 3defa yenisi geldi her telefon 3defa servise girdi ve haftalarca beklemiştim lanet ettim o günden sonra teknosaya bi dahada telefon almadım ordan

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi teknosadan aldınız karşıyakadan mı ?

biz best buydan televizyon aldık aradık televizyon servisini geldiler beş kuruş para almadan kurdular gittiler

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknosa lar hep öyle resmen alana kadar adamın g.yalıyolar sattıktan sonra adam yerine koyup muhattap bile olmuyolar

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 307xsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi teknosadan aldınız karşıyakadan mı ?

biz best buydan televizyon aldık aradık televizyon servisini geldiler beş kuruş para almadan kurdular gittiler
    bostanlı teknosa
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bostanlı teknosa
    demekki artık teknosadan ıvır zıvır haricinde bişi almamak lazım

Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bende mağdurum 3 sene önce telefon almıştım , telefonla konuşuyoken garip garip sesler geliyordu o kadar göze batıcak kadar değil ama temiz olsun diye0 ürün alıyosun e haliyle bu beklentiye sahipsin telefonu kutusunu ıvırı zıvırı aldım gittim bize değil , servise götürmeniz lazım dediler biz aracı firmayız servis sorumluluğumuzda değil dediler , bunu duyunca biraz hörenlendim haliyle R yapıp iade alamayız ama servise yollarız dediler yine güvenipte vermedim kvk ya götürdüm ürünün hatalı olduğunu kabul edip , servis fişiyle gidince değiştirdiler ama keşke değiştirmeselermiş yeni verdikleri 5-6 defa servise gitti geldi , aynı problemden 3 farklı problemden 5 kere 1 ürün servise girip her seferinde onarım gördüğünde kanunen değiştirmek zorundalarmış , kvk da değiştirme kararını reddetti hem teknosaya hem kvk ya güzell dileklerimi ilettim kısaca özeti bu sebepten dolay

teknosa = dolandırıcı

MELİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aralar bi kaç kez gittim teknoloji magazalarına yada elbise magazalarına seninle hiç bir personel ilgilenmiyor sen almak istedigini arayıp buluyorsun ugraşıyorsun personelin biri geliyor sadece arkasına bir numara yazıyo (kendi koduymuş)gidiyor nedir bu diye sordum önemli bişey degil dedi kasada sordum personelin pirim alması için yaptıgı satışın arkasına yazar dedi bir kaçtır böyle oluyor bende sinirlendim çıkardım o numarayı bişey sordum ilgi yok alaka yok aman sizde dikkat edin bu gibi durumlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende elektronik ürünlerden çok sıkıntı yaşadım hp noteboklardan v.s elan ama hep alışverişim darty den yaptım sorun olsa bile yedek urun veriyolar tv olsun diger urunler olsun hemen yedegi veriyolar eyer yoksa bile magzadan sıfır urun açıp verdiler bilginize darty müsteri memnuniyeti çok önde başka yerden aldıgınız urun daha ucuzsa üzerini size veriyolar bide bir paket çikolata hediye ediyolar .

Drifter
    Misafir
    yerli malı kullanmıyoruz bari yerli satıcıdan alalım

bu gidişle 10 seneye dımdızlak kalıcaz zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)