Allah yardımcınız olsun, birileri sizin gibi sıkıntı yaşarken buna sebep olan şahşaha ile hayatına devam ediyorsa emin olun birgün burnundan gelicektir.. Yaradan yarına bırakır ama yanına bırakmaz .. İnşallah bir an önce evinize kavuşursunuz.. Bizlerin yapabileceği haksızlık karşısında susmamaktır .. Sizde hakkınızı arayın , her yere yazın ki rahatsız olsunlar ancak bu şekilde çözülür sanırım..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Eskiden borcunu odeyemeyen kimsenin yuzune bakamazdi, simdi borc takan sozunu tutmayan kral..
Insallah paraniza ya da evinize bir an once kavusursunuz, insanlari zor duruma dusurenler o paralari dermansiz dertlere harcar insallah..
Aklıma takıldı instagrama burda suçlanan kişinin ismini yazıyım dedim diğer konudaki arkadaşa saldıran bazı arkadaşların karşılıklı takiplestiklerini gördüm o yüzden demekki burada kimse arkadaşa bişey demiyor diğer tarafta ama sözünü esirgemiyor. Bence iki yüzlülük bu. neyse allah yardımcın olsun diğer konudan farkı yok gözümde iki taraftada mağdur edilmiş insanlar var umarım kısa zamanda çözülür
Bu konu forumda duruyor, herkez istediğini yazabiliyor, ama üyeler ve yöneticiler oraya yazdi buraya yazmadı diye 2 yüzlü oluyor öyle mi ?
Biz bu forumda herkese kendini anlatma imkanı verdik. Ama senin yazdıklarından sonra düşündüm de fazla özgürlük te iyi birşey değil. Neymiş efendim ınstagramda birbirini takip eden insanlar varmışmış. Diğer konudaki üyemiz benim de tanıdığım, etkinliklerine gelen biri idi. Emreyide tanırım. Ne oldu şimdi 2 yüzlü mu diyorsun bana yada bu forumun herhangibir üyesine???
Çözüm odaklı bir mesajın olmayacaksa yazma boş boş .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ben konuya arada göz atıyorum yazılanları okuyorum mağdur olduğunu ifade eden arkadaşın duygularının farkındayım haricin de yazanları zaten umursamıyorum çünkü bilip bilmeden saçma saçma yorumlar var. ben kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum bu firma şahsıma ait şahıs şirketi değil bir holdinge ait olan inşaat firmasıdır ben holdingin yönetim kurulundayken açmış olduğum bir konu ve sayemde ev alması mümkün olmayan insanları bile bir şekilde tavizler vererek ev sahibi yaptım çok şükür aldıkları paranın 2-3 katına dairelerini satanlar ve kazanç sağlayanlar var konunun tarihi belli yıllar sonra konu tekrar gündeme geliyor ve ben artık bu holding de yönetici değilim hissedar da değilim kuzenim olması dışında bir bağım yok bunu daha önce de yazdım elindeki sözleşmenin detayına girmeyeceğim ki sözleşmede gecikmeler için ödenecek rakamlar satış esnasın da kabul edilmiş olan rakamlardır sözleşmenin aksine bir mağduriyetiniz varsa açık açık dava açın dedim zaten. şimdi burada detaylara girmeye kalkarsak 5 saat yazmak gerekir bürokrasi sıkıntılar rant sağlayanlar projeye engel olanlar ülkenin ekonomik gerçeği 100 satılan daireni şu anda 150 ye mal olması vs bahsi geçen etap için 250 milyon maliyet varken şu anda 350 milyon daha harcanması gerekiyor çalışma yok iddaları gündem de olsa da yeni yönetim kuruluyor şu anda ve ihaleler bitmek üzere kısa sürede bu etap bitmiş olur inşallah benim ile bir alakası olmadığı için açmış olduğum konu üzerin den şahsıma ait gibi yazıları hoş değil @ef186 buğracım iyisindir inşallah uygunsa konu kapansın arkadaş yeşil inşaata bir şikayet konusu açsın daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Siz niye üstünüze alındınız ki. Diğer konuda sizin ters bir mesajınızı görmedim ben tabiki normal hayatta arkadaşınız olabilir takiplesebilirsiniz buna birşey dediğim yok ama diğer konuda ki arkadaşa ağır ağır şeyler yazıp buradaki kişiyle arkadaş olduğu için burayı görmezden gelmek evet bana göre iki yüzlülük oluyor. Haa onada isteyen istediği yere yazabilir derseniz saygı duyarım. Ayrıca çözüm odaklı mesaj istemissinizde iki konuda yazılan mesajların kaçı çözüm odaklı zaten konuyu çözebilecek tek kişi iki konuda da mağduriyeti yaratanlar biz sadece yorum yapabiliriz.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Karşı taraftan bir adım atılmayacağını anladım ben ilk bu forumdan görerek haberim oldu innovia dan özel bir fiyattan da almadım liste fiyatı neyse ödedim.
Yönetim kurulundan ayrıldığında sorumluluk bittiyse zaten diyecek söz kalmıyor. Elimdeki sözleşmenin bir anlamı yok gecikme bedeli olarakta 315 tl ödüyorlar.
Ödüyorlar dediğime bakmayın ekim ödemesini yeni aldım. Maliyetlerden ve ülke gerçeklerinden bahsedilmiş ama zamanında teslim edilseydi bu kadar etkilenmezlerdi.
Sonuç olarak dava açacağız kazanmamızda kesin fakat elimize birşey geçmeyecek çünkü muhtemelen inşaat firmasının içi boşaltılacak yada yurt dışına kaçılacak ve biz avcumuzu yalayacağız.
@M U R A T çok geçmiş olsun benim gözümde En az Ankara konusundaki abimiz kadar mağdursun senin verdiğin parada benim için az para değil. yakın bir arkadaşım senin durumunda tuzlada bir inşaata girdi daireyi alamadı arkadaşımın geçirdiği süreçte psikoloji çevresel etkenler falan bildiğimden az çok yaşadığın durumu tahmin ediyorum.
sabır diliyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Zaten iki konuda da savunma makamının ortak söylediği şey yönetim kurulunda değiliz, karar yetkimiz yok aile şirketi ama bizim alakamız yok vs vs. Ne güzel iyi zamanlarda holdingin tüm imkanlarından faydalanalim ferrariler corvette ler havada uçuşsun işler kötü olunca alakam yok.
Up up up bir gelişme var mıdır?
gelişme yok 2020 de teslim edeceklerini iddia ediyorlar yersen 315 tl gecikme bedeli ödemeleri gerekiyordu ondan da vazgeçtilerödediğim paraların üstünede bir bardak su içtim
Abi ben anlamıyorum ya,söyleyeceklerimi yanlış anlama.
Bursa'da küçük bi inşaat firmasıyız öyle kendi yağımızda kavruluyoruz. Ufak tefek işler, 10-12 dairelik inşaatlar yapıyoruz. Biz de aile şirketiyiz aile şirketi dediğim babamla ben çalışıyoruz, müşterilere daire teslimlerini 1 hafta geçirsek başımıza ekşiyorlar, kavga çıkartıyorlar olaylar sorunlar neler neler...
Sormak istediğim şu; Hiç mi sesinizi çıkarmıyorsunuz ? Kim bilir kaç kişi mağdurdur böyle, hiç mi gitmiyorsunuz şirkete, şantiyeye ? Yoksa normal olan sizin susup oturmanız da ben daireleri 1 hafta geç teslim ettim diye bana tepki gösteren insanlar mı anormal?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)