User Tag List

Sayfa 19/19 İlkİlk ... 9171819
347 sonuçtan 343 ile 347 arası

Konu: İnnovia Techturkey kampanya

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şurayı her okuduğumda tek bir şey zihnimde sürekli canlı kalıyor.

Para bir yana bitmiş oturulabilir ev tapusu bir yana.

Para bir yana araba bir yana.

Parasını az da olsa kurtarabilenlere sevindim. Benim bu yaşıma kadar öğrendiğim şu oldu, bir yerde çok fazla kar etme ihtimali varsa o iş genelde olumsuz tecrübeler ile sonuçlanıyor.

topraktan alayım 100 liraya bitince 1000 lira olacak gibi (bu proje için yazmıyorum bunu, çevremde bu şekilde ev alma girişimi olup zarar edenler oldu) düşünüp yapılan yatırımlar üzücü neticeler doğuruyor.

Bu gün 100 vereceğine bitmiş eve 200 ver al tapunu otur.
    Yan yana iki inşaatız, biz daire satarken gelen müşteriye fiyat söylüyorduk yan tarafta ucuz siz de neden pahalı diyorlardı. Bir müşteri yan taraf bu fiyatlarla işin içinden çıkamaz diye hesap edip aynı dönemde bizden 2 daire aldı, 2 daireye yüzde 28 fazla para ödedi yan inşaattan alanlara göre. Şuan biz tamamlamak üzereyiz yan taraf kabayı bitirdi duvarları ördü durdu, bizden 3 ay önce başlamıştı. Dediğiniz gibi hesap kitap mantık diye bir şey var, kimse kimseye bedava mal vermez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esenyurt'un güncel durumu ile alakalı güzel bir video

https://www.youtube.com/watch?v=j57c...channel=Halktv

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunucunun şöyle bir hatası var, firmayı savunmuş gibi olmayayım ama şöyle diyor.

Firma halkbanktan kredi çekip işe başlıyor, bu arada evleri satıyor ve sattığı kişilerden para topluyor. İnşaat bitirmiyor, halkbank geliyor evlere el koyuyor.

Burası şöyle hatalı, bir taşınmaz üzerinde hak iddia edilebilmesi için o taşınmazın kişi adına tapu da tescil edilmesi lazım. Halkbank ödenmeyen kredi için projeye el koyuyor.

Maketten ev alanlar ellerindeki sözleşmeler ile ödedikleri tutarlar için şirkete dava açabilirler, hoş o şirkette içi boşaltılıp batırılmıştır muhtemelen.

Bu yüzden daha önce de bu konuda mesajım var aynı şeyi tekrar ediyorum, tapusunu ödeme anında üzerinize geçirebildiğiniz taşınmazları satın alın, 6 aya bitiyor abi, 2 haftaya tamamlarız evelallah, 5000 tane teslim ettiğim konut var bizde yanlış olmaz vs gibi laflara kulak tıkayın.

Mağdurlara yazık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2-3 farketmez 3 etap da elimizde sakladığımız daireler var genelde bitmiş olanları yüksek fiyattan barter olarak kullanıyoruz satmaktan daha karlı oluyor o yüzden satışa geldiğinizde daire yok sadece 3 te var diyoruz ama ben diğer etaplarıda kampanya yapmak istiyorum inşallah
    Bir satıcının cümle sonunu "inşallah"la bitirmesi.. 15 yıl öncesi mesaj,son 25 yılın özeti.
    Abim evlenmeden önce Ispartakulede ev alındı,inşaat aşamasındaydı site 8-9 ay gibi bir sürede biter denmiş, çocuk 3 yaşına geldiğinde emlak yapının taahhüdü sonrasında bitebilmişti, bi adamı hatırlıyorum kendi evini satıp kredi çekip çocukları için de totalde 3 daire almıştı b planı olmadan nasıl olsa çabuk bitecek demişti belkide..
    Dedemin Sahrayıcedidde evi vardı kentsel dönüşüme girip 10 sene önce yıkılmıştı, ilk yıkan firma battı, 2 sene sonra bir firma ile anlaşıldı bu sefer batan firma ortakları molozlarda hak sahibiyiz diyip dava açtı 5sene gibi dava süreci sürdü bu sırada anlaşılan firma vazgeçti projeden. 2 sene kadar önce yaşanan mağduriyetlerden tüm mülk sahipleri ne olursa olsun dendi, dedemin 2+1 79m2lik ev 57m2ye düşürüldü (site 5blok 11katlı) anlaşılan firma kendine her kattan +daireler çıkararak bedel ödenmeden anlaşmayı okledi. Geçen sene dedem vefat etti, bir çok kişi dedem yaşlarda evin ilk sahipleriydi..
    İnsanların hayalleri olması, bi ev sahibi olmayı istemesi güzel ve doğal şeyler ama örnekleri ailem de de yaşadığım için güven duygusu ekside başlayarak girmek lazım konulara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda bütün kentsel dönüşüm vs sıkıntılı. Şu anda derken 10 senedir sıkıntılı. Biz 6 bloklu siteyiz. Bizim yan blok yıkıldı yıkan battı başka firmaya verdiler ama koskoca evleri ufacık yapıldı. Mutfaklarının cam genişliği 30cm
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler