User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 3.20ci sorguuuu? Lutfen yArdımmm!!!

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ya o kadarda değil. kaç yıllık bemuşlarda var yeni sistemler güzel gayet sorunsuz binenler var nasip.. marka olarak sınırlamak değilde nasip işi ayarı osu busu bebeğim olur. sorun çıkarmaz ama bi gerçek var Bmw kadar hor kullanılan bi otomobil yoktur heralde
    al abicim al bişey olmaz
    (koltuk-direksiyon değişmemisse. kötü durmuyor orj. m paket değil)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu arada yazanlara yazmayanlarada gercekten cok tesekuur ederım bu sıtenın en cok bu huyunu sevıorummm yardımlasmak

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütçen kısıtlıysa bmw tawsiye etmem
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sımdı butce kısıtlı dııl ama şöle kısıtlı dııl arabayı alırsın ustune 4 5 artık ne gerekıosa o kadar masraf yaparsan ben her bındıgımde o arabayı kendı kendıme kufur eder kasınıp dururum yanı ole bısıyınde anlamı yok dımı ama

staskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek bişi söyleyim sakın sunroofsuz bmw alma satarken çok sıkıntı oluyo. Araba güzel duruyor. Sunroof olmaması sebebi ile ben tercih etmezdim bu arabayı

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönlünden geçeni yap arkadaşım osu busu halloluyor zamnla 1.derece bakılcak yerlere bak gerısını halledersin ufak tefek işlerini aracın
    ben arabamı (94 mod3.25) takasla aldım 15 e geldı bana motoruna bile baktırmadan aldık düşün körü körüne sırf 3.25 diye aldık fiyatıda iyidi dedik battı balık
    ufak tefek işler çıkarttı ama 1.5 geçmemiştir maliyeti
    19 a şu an satarım soruyorlar yaz sonunu bekliyoruz bmw herzamn alınırda satılırda.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sımdı butce kısıtlı dııl ama şöle kısıtlı dııl arabayı alırsın ustune 4 5 artık ne gerekıosa o kadar masraf yaparsan ben her bındıgımde o arabayı kendı kendıme kufur eder kasınıp dururum yanı ole bısıyınde anlamı yok dımı ama
    % 90 ihtimalle bmw de o masrafı en fazla 1 sene içinde yapıcaksın

+ olarak japondan inip almana biniosunki piyasadaki en sorunlu almana biniosun bu 1

2 muhtemelen ahbabın yada senelerdir ustan olan bi bmw ustan yok ilk masrafından sonra neden insanların bmw ye karşı ön yargılı olucağını anlıcaksn hoş geldiniz bmw serwisi mark geçmez euro lütfen

parça pahalı kasaya göre motor ufak çok yakar hiç gitmez

320 yi modifiye etmek için düşünüyosan belki mantığım alır onada güzel para harcıcaksan 200 hp ler düşünüosan çünkü o kasanın minimum ederi 200 hp bnm gözümde

eyer daha sorunsuz 200 hp ciwarlarında araç düşünürsen mercedes c 200 k lara bakmanı tawsiye ederim 186 lıklarına hemen hemen aynı para aynı segment daha ucuz parça

ama aklında olsun o modeldeki bi almana iç rahatlığıyla binebilmen için kafadan 5000 masraf yapman gerekir heleki söz konusu bmwyse
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı staskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek bişi söyleyim sakın sunroofsuz bmw alma satarken çok sıkıntı oluyo. Araba güzel duruyor. Sunroof olmaması sebebi ile ben tercih etmezdim bu arabayı
    40gün bekleyişin ardından 4Milyar kar bırakarak gitti sunroofsuz recarosuz

edit- üstteki postu hiç okuma es geç derim. extra bişey yapma motora 50 lira gaz al yola çık sana bakanlara bakma arada bi arka tarafını kayıdırsın zevkli olur ( şimdi bu alman otomobili gaza bastığında gücü arka tekerlere verdiği için sürüşü çok daha zevkli inan )
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40gün bekleyişin ardından 4Milyar kar bırakarak gitti sunroofsuz recarosuz

edit- üstteki postu hiç okuma es geç derim. extra bişey yapma motora 50 lira gaz al yola çık sana bakanlara bakma arada bi arka tarafını kayıdırsın zevkli olur ( şimdi bu alman otomobili gaza bastığında gücü arka tekerlere verdiği için sürüşü çok daha zevkli inan )
    ıste sırf o ve ses evım 4. katta sıtede yanda tarada cevre yolu var ya adamlar basıo bole tvnın sesını kapatıp dınlıorum resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıste sırf o ve ses evım 4. katta sıtede yanda tarada cevre yolu var ya adamlar basıo bole tvnın sesını kapatıp dınlıorum resmen
    Ha şöyle
    Bilen anlayan birini al koluna git bak

14-16 arası ederi var ama adana piyasasını bilmem ama 17,azküsürden fazla ölsen verme
    hangi kasa sivik sahibisin bilmiyorum ama ondan inip buna binersen neyin ne olduğu anlarsın. yok neymiş efendim Bmw masraf delisi miş alanın anasını ağlatırmış.
    nasip işi.. 2000 küsürlü kaç tane arabaya bindik, inan bi e36 kadar çekici değil kasası olsun torpidosu olsun gece gece övdürme bana Alman damarlarımı kabartma

edit- torpido gözü ve ve ortadaki hava üfleyen dalga sanırım pırt olmuş en uyuz olduğum şeydir. 10 tanesinden 6sı böyle
    ....05412424032

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kac kmdir lpg takili birde ona baktir yada sor .bence o da onemli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac kmdir lpg takili birde ona baktir yada sor .bence o da onemli.
    daha o kadar detaylı konusmadık sahıbıyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha şöyle
    Bilen anlayan birini al koluna git bak

14-16 arası ederi var ama adana piyasasını bilmem ama 17,azküsürden fazla ölsen verme
    hangi kasa sivik sahibisin bilmiyorum ama ondan inip buna binersen neyin ne olduğu anlarsın. yok neymiş efendim Bmw masraf delisi miş alanın anasını ağlatırmış.
    nasip işi.. 2000 küsürlü kaç tane arabaya bindik, inan bi e36 kadar çekici değil kasası olsun torpidosu olsun gece gece övdürme bana Alman damarlarımı kabartma

edit- torpido gözü ve ve ortadaki hava üfleyen dalga sanırım pırt olmuş en uyuz olduğum şeydir. 10 tanesinden 6sı böyle
    ya abi ben kendı aracıma 17.750 ıstıorum ılanımdada ole yazıo kendısıde 18.750 ıstıor ama sey dedı akıllı kendı arabana cok ıstıosun dedı bılıorum fazla ıstıorum ama onunkıdıe bıraz fazla geldıııı benım aracım ılanı su

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...yle-olur/detay

Viper_Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun bende düşünüyorum bmw ile takas etmeyi gerçekten güzel araç ama işte temizini bulmak lazım sesine kasasına hastayım e36 6 silindirlerin
    Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi anlaşma faslı nasıl ? takas yapıcaksınız dimi
    oda üste 2-3 koparmanın derdinde galiba.
    aracın masraflarını olduğunu bahane et.
    bmw nin zor satıldığından bahset
    kendi aracının güzelliklerinden bahset masrafı az satışı kolay yakıtı az vb. (o vti jantları falan söküp sat bence cai falan anlamaz )
    açım param yok gibi gibi.
    bu arada senin araban pahalı
    ....05412424032

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw sorunlu diyen arkadaşları anlamıyorum.. 5 tane 4ü e36 1i e39 bmw alıp sattı babam 1 tane 316, 1 tane 318, bir tane 320, bir tane 323, ve 520... sadece 316 mız bizi biraz üzdü ama olsun okadar kaç yaşında araba ama her turlu bmw.. 16 yıllık bmw 10 yaşında ki fransız japon vb. aracların yanında adının geçmesi bile şaşırtıcı bmw power... arka tekerleğin gücü..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alırsan eger ekstra bir masrafı açmıycaksa ilk masrafın far stop sinyalleri degişmek olsun beyaz yada sarı olanla gerci rene sarı gitmez ama beyazlarla süper olur
    1881 - 193

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunroof yok. Benim gozumde piste girmeyecekse veya cok ozel bir model olmayacaksa sunroofsiz BMW alinmaz Satmasi da zor denildigi gibi ama cok da abarti degil tabii ki.

Ilani simdi gordum, araba yorgun duruyor. Biraz ellemek, oynasmak lazim. M paket degil. Ayrodinamik olabilir fakat. Keyfe keder uygulamalar sizi ilgilendirir ama bu araca iyiiiice bakmak lazim derim. Acele etmeyin
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw sorunlu diyen arkadaşları anlamıyorum.. 5 tane 4ü e36 1i e39 bmw alıp sattı babam 1 tane 316, 1 tane 318, bir tane 320, bir tane 323, ve 520... sadece 316 mız bizi biraz üzdü ama olsun okadar kaç yaşında araba ama her turlu bmw.. 16 yıllık bmw 10 yaşında ki fransız japon vb. aracların yanında adının geçmesi bile şaşırtıcı bmw power... arka tekerleğin gücü..
    Şimdi bende 94 model nissan var 261000 kmde alalı 3 sene oldu neredeyse. Rutin kayış değişimleri ve agresif kullanımdan kaynaklı biten debriyajdan başka masrafım olmadı. Iyi bakılan araba sorunsuz diyelim marka model baz alarak yorum yapmayalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)