Bi zamanlar sahibiyle konuşmuşluğum var Artistin tekiydi.
Aynı zamanda kasası çok kötü duruyor.
İzmitteki arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler.Ama mutlaka vardır bişeyi.
Bi zamanlar sahibiyle konuşmuşluğum var Artistin tekiydi.
Aynı zamanda kasası çok kötü duruyor.
İzmitteki arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler.Ama mutlaka vardır bişeyi.
zaman kaybetmeye değmez diyorsunuz ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dr.ECU
bu sekilde bi arabanin ölüsü 15 eder kaldiki bu araba ölü degil bicok 106 dan iyi.izmit istanbul arasi anadolu yakasi avrupa yakasindan daha yakın.
yigit ben yerinde olsam giderbakardim,hatta alir gelirdim..ulan izmit diyosn..izmir desen neyse..(uzak biyer degil yani,gerci izmirde degil..) off kisacasi git bak.![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Dr.ECU
15 liralık turbolu 106 dır alıcak olanda bunun bilincinde gider alır kasası vs. ne önemi var bu arabanın amacı ne olucak yürüsün yetmezmi Yiğit bence bakmaya değer yada o tarafta forumdan bu işlerden anlayan bi sürü arkadaşlarımız var birinden rica edelim içinde kalmasın...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
izmitte sonradan turbolanmış bir araca bakıp sağlıklı bir yorum yapabilecek birini tanımıyorum ben...
ben aracın dışına değil motor şanzuman turbo olayını merak ediyorum 300 hp demek 106 gti için fena birşey demek...
draglara girecek aracım olabilirmi takasa geldi üstünde fazla durmam için kesin ne t bilgilere ihtiyacım var boşyere gidemem...
Dr.ECU
Dostum bu araba uzun zamandır satılık tamam ama bence herkes önyargıyla yaklaşıyo bu tür araçlara bu yüzden satılmıyor bu araçlar....
Bildiğim kadarıyla el değiştirmemiş uzun zamandır da aynı kişide zamanında dergilere çıkmıştı...
Biz Antepten kalkıp manisalara izmirlere İstanbullara araba getirmeye gidiyoruz...sen iki adım gitmiyorsun...
Bence gidip bakmaya değer....
istenildiği kadar net bilgi gelsin pert denmedikçe gidip incelemen her zaman yararlı olur
kader kısmet işi satılma olayıda, satılmıyor diye kötü araba olacak değil. Sıkıntısı olabilir ama 15bin e turbolu gti gayet iyi fiyat
bu işler öyle forumdan yazmak sormakla cokda olmaz anlıorum deiyosan git bak anlamam diyosan alyanına anlayan bir usta götür baktır okey derse al
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)