ben dyno yapmıştım buna 280 kw lere kadar ölçebildim..
arabanın içine ve bagajına toplamda 7 kişi oturtmama rağmen yinede dynoda sarıyordu..
ben dyno yapmıştım buna 280 kw lere kadar ölçebildim..
arabanın içine ve bagajına toplamda 7 kişi oturtmama rağmen yinede dynoda sarıyordu..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
telden görüşmesine görişiyimde oyuzden kımın yaptıgı hakkında bılgı almak ıstedım kımın yaptıgını bilmeden kiminle görüşebilirimki![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
greddy 18g twin turbo kit rc440cc enjektör walbro pompa haltech ems pwr radyatör carbonetic twin plate debriyaj nismo kilitli diferansiyel drive shaft stage2 akslar bunlar motor mod ları eski dergiyi çıkardım buldum bu 35 plakayken spec leri snrsını bilenler yazar
son çıkan ışıkları kapatsın çok yazıyo
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
sırf jantları için haftalarca beklenilmiştir kısaca emek para ve bilgi harcanmış baştan savma değil kaliteli bir araç kazalı halide eğer düzgün usta topladıysa öle aşırı birşey değil bence?
güzelim araç ne hale gelmiş...
son fotolarını koyarsa arkadaş nasıl toplanmış az çok görürüz belki...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İlan Tarihi28 Haziran 2010 olduguna göre ayhans team in bahsettiği arkadaş satn arkadaş oluyo ztndoğal olarak fotolar güncel
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
sahibinden.com daki güncel fotoları
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Evet araba arkadasimin eski arabasi.
5-6 ay once onden patlayip perte cikartilmisti.
Sorunlu bi arac olarak biliorum, ayna marutisinde sorun wardi en son ama noldu bilmiorum.
Toplayan arkadas yaptirmis olabilir.
bombayıı patlatıyım o zaman cumartesı gecesı cadde bostanda gordum aracı kaldırımın yanında park halındeydı galıba sahıbı eylenmeye gelmıstıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)